Pablo m2

PABLO
mix pitbulla, urodzony 2/3.05.2019

Wygląd: czarny, z białymi znaczeniami.
Charakter:
Zdrowie:

Miejsce pobytu: dom stały, Rzeszów.

Pablo to piesek „rasy” mix, urodzony 2 lub 3 maja 2019 w miocie 9 szczeniąt (3 dziewczynki, 6 chłopców). Jego mamą jest sunia w typie pitbull Szanti, ojciec jest nieznany. Maluchy przebywają w hotelu dla psów Na Sześciu Łapach w Bojanie koło Gdyni. Szukamy dla nich domów. Kontakt w sprawie adopcji 661 665 695

Pablo 1 Pablo 2 Pablo 3

10.07.2019 Do nowego domu przeprowadził się Pablo! Rozkochał w sobie Anię i jej rodzinę i zamieszkał w Rzeszowie. Ania była z nami w nieustającym , poszukując szczeniaka do adopcji. Czekała, czekała i się doczekała! Dziękujemy Ci ogromnie za cierpliwość! Mamy nadzieję, że się opłacało i wraz z adopcją zyskacie wielkiego przyjaciela na kolejne lata! Pablo zyskał nowe imię Nero.  Aniu, życzymy Wam samej pociechy, kupy radości, satysfakcji z wychowywania i szkolenia. Miejcie dużo czasu na długie spacery, ładną pogodę do wspólnych przechadzek i spokój w domu. Witajcie w Family AST. Dobrze, że jesteście z nami!