Zdjcie0368 FIONA
Amstaff, wiek ok. 4-5 lat.

Wygląd: brązowa pręgowana z białymi znaczeniami.
Charakter: wesoła, niekonfliktowa, domowa.
Zdrowie: wysterylizowana, zaszczepiona, zachipowana.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.
Wirtualny Opiekun: brak

Fionka to ok. 4-5 letnia, mała, krępa amstaffka. 2 tygodnie temu została adoptowana ze schroniska. Przygarnęła ją rodzina z dziećmi i kotami. Wszystkie znaki na niebie wskazywały, że zwierzaki się dogadają, ale wydarzyło się nieszczęście... Fionka zagryzła kota na oczach rodziny. Padła decyzja o oddaniu suni.
Fionka trafiła pod skrzydła naszej fundacji, do domu tymczasowego w Warszawie. Po ocenie jej zachowań, będziemy szukać dla niej domu.
Wiemy, że Fionka jest psem domowym i w domu nie sprawia problemów. Wiemy, że jest bardzo wesoła, "rozmerdana"i lubi aportować piłki. Na spacerach ma dobry kontakt z psami, jest odwoływalna, ale także chętnie się bawi z innymi czworonogami.

Zdjcie0372jpg Zdjcie0369_-_Kopia Obraz_033

19.08.2011 Fionka w warunkach domowych (bardzo dziękujemy domowi tymczasowemu) okazała się super towarzyszką dnia codziennego. Sunia jest miziasta, wesoła, grzeczna. Nie niszczy nic, kiedy zostaje sama, lubi podróżować i spacerować, a w domu przytulać się. Potwierdziło się natomiast, że rzeczywiście nie pała miłością do kotów.

Fionex3 Fionex2 Fionex1

28.09.2011 Fiona przeprowadziła się do nowego domu. Zamieszkała na warszawskiej Woli u Marty i jej rodziny. Mamy nadzieję, że niebawem nowa rodzina podzieli się z nami dobrymi wieściami jak układa im się z nowym członkiem rodziny.