SIERPIEŃ 2016

_darczyncy1DARCZYŃCY SIERPIEŃ 2016

Tadeusz Drabarek, Jarosław Skiba...

Tadeusz Drabarek, Jarosław Skiba, Robert Cichocki, Piotr Rataj, Agata Tyrpa, Katarzyna Stachyra, Alina Krzeszowska, Magdalena Podwysocka, Kamila Kistela, Monika Jędras, Iwona Swodczyk, Magdalena Piecuch, Marta Szczepańska, Alicja Skrabania, Michalina Cisz, Anna Prugar, Janina Królik, Ewa Rorawska, Beata Morgiewicz, Paweł Nawałka, Leszek Wiesiek, Anna Chojda, Mateusz Chrzanowski, Ewelina Kuszneruk, Beata Szewczyk, Agata Olewska, Jolanta Karpiarz, Agata Gostkowska, Sebastian Kaźmierski, Marek Olszewski, Ewelina Pierzchała, Beata Aniszewska, Beata Wiśniewska, Martyna Szulc, Michał Kotecki, Krystyna Szlagor, Marta Późniak, Monika Uhera, Tomasz Arczyński, Edyta Cetlicer, Bartosz Skorupski, Karolina Radziszewska, Agnieszka Jakóbczyk, Mirosława Karkowska, Magdalena Hubicka, Aleksandra Goławska, Mirela Gasparska, Olga Stiefel - Brzezińska, Diana Witkowska, Katarzyna Kolosa, Magdalena Mrozińska, Kalina Szymankiewicz, Magdalena Malicka, Maja Błaszczuk, Edyta Cetlicer, Dawid Smoliński, Radosław Lenarski, Justyna Nodzyńska, Beata Wojcięgowska - Nowak, Marta Ciechan, Alicja Sandach, Wojciech Szwed, Adam Muchowski, Adam Grusza, Agnieszka Kamińska, Danuta Deputat, Andrzej Petera, Marcin Kotarski, Aleksandra Kostańska, Monika Duma - Szymczak, Małgorzata Rogalska, Paulina Stelmach, Sylwester Madecki, Magdalena Jaworska, Dawid Dudek, Judyta Stokfisz, Magdalena Jaworska, Barbara Święty, Mateusz Wacławski, Beata Sobiecka, Ewa Deja, Jędrzej Bonat, Beata Gugała, Magdalena Deja, Mariusz Machczyński, Joachim Kobierowski, Magdalena Deja, Joanna Polit, Irena Synowiec, Jan Rochon, Daria Bednarek, Klaudia Milewska, Jolanta Wargin, Monika Kowalska, Agnieszka Kobylińska, Kamil Kamiński, Monika Uhera, Mariusz Marzec, Dominika Miciuk, Katarzyna Kolosa, Karolina Marzec, Agnieszka Byczot, Marcin Stacharski, Anna Niedźwiedzka - Kubieniec, Anna Młyniarz, Tomasz Mońskim Marina Łańczak - Ostrowska, Krzysztof Juzak, Beata Kozłowska, Ewa Deja, Tomasz Biadała, Paweł Cieślik, Artur Szeffler, Magdalena Wilk - Maciejewska, Małgorzata Latosińska, Jolanta Hampel, Katarzyna Gojżewska, Bartosz Synowiec, Katarzyna Bujakiewicz, Marcin Łuszczyn, Małgorzata Szemborska, Małgorzata Radziwońska, Agnieszka Adamska, Daniel Polit, Joanna Godziniec, Adam Grusza, Koszulka.pl Michał Mieszko, Artur Szeffler, Piotr Dratwa, Beata Gajkiewicz, Jolanta Kasprzyk, Krzysztof Kochanowski, Monika Uhera, Sylwester Madecki, Ryszard Kurczała, Mariusz Rosik, Artur Olszewski, Agnieszka Łukin, Jacek Nowak, Sandra Jurczak, Joanna Meyer, Klaudia Kantowska, Marcin Różalski, Adam Grusza, Wanda Wiśniewska, Bartłomiej Paczoski, Łukasz Drągowski, Paper - Tech Anna Myrcha, Barbara Swietanska, Marta Szczepańska, Katarzyna Burdaś, Agata Stachowiak, Natalia Złomańczuk, Paweł Kamiński, Paulina Śliwa, Ewa Deja, Dorota Hejmanowska, Usługa Światło - Dźwięk Łukasz Sypek, Joanna Dębiec, Katarzyna Sobczyk, Katarzyna Nowińska - Brońska, Monika Uhera, Kent Bromley, Katarzyna Sowińska, Magdalena Żabska, Łukasz Pomietło, Crowdin Sp. zoo, Maciej Bernacki, Marcin Szymański, Aleksandra Majda, Lucyna Kotala, Mariusz Rosik, Monika Gajek, Magdalena Malicka, Robert Kantor, Renata Owczarek, Magdalena Kochańska - Zierhoffer, Paulina Pyrzeńska, Bartosz Wiśniewski, Alicja Kołecka, Alicja Skrabiania, Magdalena Malicka, Alina Krzeszowska, Kamila Kistela, Izabela Gąsiorowska, Wojciech i Paulina Godlewska, Anna Prugar, Marta Żurawska, Karolina Dziedzianowicz, Bartosz Skorupski.

Na konto fundacji w dniach 1.08.2016 do 31.08.2016 wpłynęło: 6 669,14 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.08.2016 do 31.08.2016 wyniosły: 7 747,07 zł.