Batat m2

BATAT
mix amstaffa, wiek 7 miesięcy

Wygląd: brązowo-rudy, pręgowany.
Charakter: grzeczny, rezolutny, chętny do nauki.
Zdrowie: odrobaczony, zaszczepiony

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.

Batat to młody mix amstaffa w wieku 7 miesięcy. Rezolutny, pojętny z czarującym spojrzeniem. Jakby z miodu ulepiony. A do tego trzyma czystość w domu, na spacerach jest grzeczny a na smyczy chodzi bez ciągania. Nagłe hałasy budzą w nim trochę lęk ale dopiero zaczyna oswajać się z życiem w centrum miasta. Do innych psów podchodzi z ostrożnością, ale szczenięca ciekawość wygrywa. A dzięki poznawaniu coraz to nowych psi kumpli szybko uczy się komunikacji i zabawy. Uwielbia gryzaki wszelkiej maści, kocha swojego pluszowego misia. Jest chętny do zabaw, ale też umie się wyciszyć. Batat jest bystry, inteligentny i kradnie serca. Lubi edukacyjne zabawy a z mądrym przewodnikiem oraz z lekką zachętą, smaczkiem lub dobrym słowem, pokona wszelkie nowości. Batat oczywiście szuka domu. Własnej rodziny, która będzie o niego dbać, zarówno fizycznie jak i psychicznie. Rodziny, która będzie miała czas na długie spacery i która będzie miała chęć wspólnych działań z psem, wzmacniających relacje (praca, zabawy, szkolenia). Psiak aktualnie mieszka w domu tymczasowym w Warszawie. Kontakt w sprawie adopcji 501 797 018 lub Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Batat 1 Batat 3 Batat 9
Batat 4 Batat 7 Batat 5

14.08.2020 Batat nie pomieszkał w domu tymczasowym zbyt długo. Wypatrzyła go rodzina z Warszawy. Kama, Kacper i ich dwie przewspaniałe córki Maja i Julia stracili swojego asta kilka lat temu. Żałoba była długa. Jednak nic nie trwa wiecznie, od pewnego już czasu rozglądali się za czworonogiem do adopcji. Poznali Batata i mamy to! Pies skarb, rodzina fajna. Czego chcieć więcej? Bardzo trzymamy kciuki za nich. Bo dostali psa skarb. Cenimy sobie takie psie charaktery bardzo. Tak proste psy w obsłudze, stabilne, normalne, coraz rzadziej stają przed nami. Stąd te nasze achy, ochy, zachwyty. Nowa rodzina wzięła sobie do serca nasz apel, żeby Batata nie popsuć i niebawem rozpoczynają z nim szkolenie. Przeczucie nam mówi, że Batat będzie wiódł dobre życie przez następne naście lat. Pragniemy z całego serca podziękować wszystkim, dzięki którym Batat zyskał happy end: Ewie, Sylwii, Dorotce, Maćkowi. To nasz wspólny sukces! Nowa rodzino, dziękujemy Wam za adopcję! Życzymy Wam samych sukcesów, przyjemności z posiadania i życia z Bacikiem. Witamy Was oficjalnie w naszej rodzinie FAMILY AST! Do zobaczenia niebawem!

Batat 10 Batat 11