Fila 6

FILA
mieszaniec amstaffa, wiek ok. 3 lat

Wygląd: ruda, podpalana, z białymi znaczeniami
Charakter: energiczna, przyjazna, aktywna.
Zdrowie: zdrowa, wysterylizowana

Miejsce pobytu: tymczasowy, Gdańsk
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 661 665 695, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Wirtualny Opiekun: brak

Ku wielkiej rozpaczy, zarówno naszej jak i opiekunów, nowego domu szuka nasza podopieczna Fila i jej adoptowany kumpel Johny. Sytuacja zdrowotna dotychczasowej opiekunki jest na tyle poważna, że nie jest w stanie dłużej sprawować opieki nad tą dwójką. Niestety brak jest szans na poprawę jej stanu, więc decyzja o szukaniu domu jest nieodwracalna. Na dziś szukamy domu tymczasowego lub stałego. dla samej Fili, ale i wspólnego domku dla tego duetu, bo ten świetnie ze sobą funkcjonuje.
Fila to młoda, ok. 3-letnia, wysterylizowana suczka w typie amstaffa. Energiczna, żywiołowa, z potrzebą fajnego, aktywnego spędzania czasu z opiekunem. Fila bardzo lubi dzieci, jest w stosunku do nich cierpliwa i wyrozumiała. Jest kontaktowa, uwielbia głaskanie, przytulanie, ale nie wchodzi człowiekowi na głowę. Z natury nieco lękowa, czasem oszczeka nowe przedmioty, ale przy wsparciu przewodnika takie sytuacje są sporadyczne. Jest psem karnym, zna podstawowe komendy, jak: siad, leżeć, do mnie, do siebie, zostań, zostaw. W domu grzecznie zostaje wraz z Johnym. Nie niszczy, nie szczeka, nie załatwia się. Na spacerach wymaga konsekwencji, w kwestii chodzenia na luźnej smyczy, jeśli jej się odpuści zdarza jej się ciągnąć.
Johny to wykastrowany ok. 3-letni samiec, adoptowany z gdańskiego schroniska Promyk. Miły, kontaktowy, choć czasem nieco nieśmiały. Nie narzucający się człowiekowi absolutnie. W domu mieszka z 5-letnią dziewczynką i dogadują się bez problemu. Johny spokojnie może zamieszkać z dziećmi, jest delikatny, cierpliwy i opanowany. Johny również zna podstawowe komendy, ułatwiające codzienne funkcjonowanie. Zdecydowanie łatwiej jest mu także nawiązywać kontakty z innymi psiakami.
Oba psiaki obecnie przebywają w Gdańsku. Domów szukają w całej Polsce. Jeśli szukasz psa do adopcji lub możesz podarować dom tymczasowy, zapraszamy do kontaktu: 661 665 695 (Natalia) lub do napisania maila: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Fila 1 Fila 2 Fila 4
Fila 3 Fila 10 Fila 11