Chaber m2

SMERF
w typie amstaffa, wiek ok. 18 tygodni.

Wygląd: stalowy, duże białe znaczenia.
Charakter: bystry, rezolutny, idealny do wychowywania.
Zdrowie: zdrowy, odrobaczony, w trakcie szczepień.

Miejsce pobytu: dom stały, Wrocław.

Chaber to 8-tygodniowy pies w typie amstaffa, który czeka na nowy, mądry i kochający dom. To bardzo fajnie zapowiadający się pies. Jest bystry, rezolutny, ładnie się wycisza, nie ma problemu z nadmiernymi emocjami. Te cechy oraz szkolenie i odpowiednie prowadzenie bez rozpieszczania zapewnią nowemu opiekunowi mądrego i stabilnego psa. Chaber może zamieszkać zarówno w bloku jak i w domu z ogrodem. W warunkach domowych odnajduje się bardzo dobrze. Równolegle przyuczany jest do kennel klatki. Chaber jest bardzo podatny na wskazówki i sugestie ze strony człowieka a z innymi psami świetnie się do dogaduje. Z kotami nie jest sprawdzony, ale nie widzimy żadnych przeciwwskazań, aby zamieszkał z jednym z nich. Szukamy dla Chaberka zaangażowanego, aktywnego, mądrego i odpowiedzialnego opiekuna. Takiego, który będzie chciał młodego socjalizować i szkolić. Zresztą warunkiem adopcji jest deklaracja udziału w profesjonalnym kursie szkolenia psów Pies Towarzyszący oraz kastracja po osiągnięciu dojrzałości. Chętnych zapraszamy do kontaktu pod nr tel 501 797 018 (przy czym nie zawsze możemy odbierać) lub pod mailem Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Napiszcie nam kilka słów o sobie, o warunkach w jakich pies miałby mieszkać, a jak macie ochotę to doślijcie zdjęcia. Nie krępujcie się pisać dużo o sobie, ułatwicie nam poznanie Was jako potencjalnego domu. Chaber przebywa obecnie w domu tymczasowym w Górze Kalwarii.

Chaber1 Chaber2 Chaber4
Chaber5 Chaber6 Chaber7

27.06.2020 Chaber pojechał do nowego domu! Najsłodszy i najmłodszy mądrala z naszej załogi zamieszkał we Wrocławiu u Marty, Grzegorza i ich syna Antka. Z nowym domem zyskał przyjaciół; amstaffkę Helkę oraz kotkę Zochę. Ale to nie wszystko! Zmienił imię i teraz jest Heniem. Chaber znalazł super fajny dom. Jesteśmy przeszczęśliwi, że tak mu się udało. Jesteśmy wyjątkowo spokojni o tę adopcje, bo rodzina jest extra i cała załoga zoo jest extra. Nowa, liczna rodzinko Chaberka, jesteśmy przeszczęśliwi, że jesteście z nami. Wszystkiego dobrego! Pragniemy podziękować wszystkim, których los Chaberka poruszył za udostępnianie. Odzew o adopcję przerósł nas kompletnie. W sekundy nasza skrzynka się zapychała, telefon się rozładowywał, a SMSy pikały. Cieszymy się, że tak wiele osób chciało uchylić swojego dachu. Kochani, w schronisku we Wrocławiu przebywają obecnie 4 szczeniaki pitbulle ze swoimi rodzicami, które czekają na super domy. Zapraszamy Was do stworzenia tym psom nowych domów (my nie mamy wpływu na proces adopcji, więc kontaktujcie się bezpośrednio ze schroniskiem). A u nas na nowe domy czekają dorosłe psy.

IMG 9416 IMG 9417 IMG 9437