Dzina m2

DŻINA Złoty Bull
w typie pitbull red nose, urodzona 207.10.2008 r

Wygląd: ruda, zbiałymi znaczeniami, posiwiała.
Charakter: stabilna, miła, wychowana, może zamieszkać z kotem.
Zdrowie: w trakcie diagnostyki, kuleje na łapę.

Miejsce pobytu: dom stały, Kazimierz Biskupi.

Dżina to przewspaniała, stabilna, miła seniorka w typie pitbulla red nose, urodzona 07.10.2008 r. Trafiła nieoczekiwanie pod nasze skrzydła, ponieważ jej opiekunka odeszła z dnia na dzień. Tragedią Dżiny jest to, że przeżyła swoją właścicielkę. Dżina całe swoje życie kroczyła u boku swojej opiekunki, wspólnie jeździły do Włoch, wspólnie opiekowały się tymczasowymi kotami. Nieszczęście przerwało tą idyllę. Sunia obecnie przebywa w Warszawie w domu tymczasowym u Maćka i Rafała (dziękujemy Wam po raz kolejny, że otworzyliście się na pomoc). Przeszła przez wstępną diagnostykę. Wykazała ona, że jak na swój wiek Dżina trzyma się nieźle! Ma zdrowe serce, dość przyzwoite badania krwi. Po badaniu USG wiemy, że musimy ją dość pilnie poddać zabiegowi sterylizacji. Pozostaną jeszcze kwestie okulistyczne i koniecznie ortopedyczne, bo Dżina mocno kuleje na łapkę. Rozglądamy się za wspaniałymi i kochającymi opiekunami dla suni. Chcemy, aby dostała godną emeryturę i jesień życia spędziła w troskliwym domu. Dżina może mieszkać z kotami, jednak lepiej by było, jakby w domu nie było psów. Na spacerze Dżinka ładnie omija psy, zaczepiona odchodzi.  Wierzymy, że nasze marzenia o jej własnym domu się spełnią i ktoś z Was otworzy swe serce na tą elegancką damę z klasą.

Dzina 3 Dzina 4
Dzina 5 Dzina 6

31.12.2020 Każda adopcja Złotego Bulla jest dla nas po prostu cudem. Seniorzy zajmują szczególne miejsce w naszych sercach, więc każde znalezienie domu dla nich świętujemy podwójnie!  Dżina pod wspaniałą opieką Maćka i Rafała odżyła, przeszła pełną diagnostykę i szereg operacji oraz została fantastycznie przygotowana do adopcji. Tuż przed Świętami w sprawie Dżiny zadzwonili Magda z Pawłem, mieszkający w okolicy Konina w Kazimierzu Biskupim. Zdecydowali oni, że są gotowi na adopcję psiego seniora, biorąc pod uwagę potrzeby i przeszkody, plusy i minusy. Dziewczyny ze schroniska w Koninie pomogły nam z wizytą przedadopcyjną, za co po stokroć dziękujemy! I stało się! Dżina wkupiła się w serducha Magdy i Pawła. I tym samym znalazła swój dom Przeprowadzkę zniosła bardzo dzielnie. Na nasze zapytanie, jak się ma po zmianie, odpisali: "rewelacyjnie, jakby mieszkała z nami od zawsze". To dla nas najlepsza nagroda. Kochani, pragniemy Was powitać w progach FAMILY AST. Dziękujemy Was za dom dla Dżinki. Niech nasza czekoladowa panna przynosi Wam codziennie radość, mało smutków, a zdrowie towarzyszy jej przez 365 dni w roku. Bądźcie szczęśliwi!

Dzina 8 Dzina 9