Niri m2

NIRI
w typie staffordshire bullterrier, wiek ok. 2 lat

Wygląd: tricolor z przewagą bieli.
Charakter: w trakcie oceny.
Zdrowie: w trakcie oceny.

Miejsce pobytu: dom stały, Gdańsk.

Niri to sunia w typie staffordshire bullterrier w wieku ok 2 lat. Została znaleziona 06.03.2021 w okolicy Makowa Mazowieckiego, błąkała się po okolicznych wioskach. Niri nie ma ani tatuażu ani chipa, od dwóch tygodniu bezskutecznie szukamy właściciela. Ale na razie bezskutecznie. Jeśli w najbliższym czasie opiekun suni się nie znajdzie, zaczniemy szukać dla niej nowego domu i wtedy napiszemy więcej o jej zdrowiu i zachowaniu. Sunia aktualnie przebywa w domu tymczasowym w Warszawie.

Niri 6 Niri 7 Niri 10
Niri 8 Niri 11 Niri 12

16.06.2021 Maleńka Niri na nowy dom nie czekała długo! Mała szybko podbiła serce Ewy z Gdańska. Na przestrzeni ostatnich lat Ewie przyszło pożegnać́ aż cztery swoje złote bulle, naszą Zetkę, a także adopciaki Pyzę, Polkę i Pysia. Ból po tak ogromnej stracie jest nie do wyobrażenia, ale pustka w domu stała się nie do wytrzymania, a potrzeba pomocy silniejsza. Trafiły na siebie w momencie, kiedy obie najbardziej tego potrzebowały. Niri, wraz z nowym domem, zyskała także nowe imię i od teraz jest Ineczką. Niri jest dobrym, kochającym człowieka psem, choć nieco pogubionym, który to bardzo potrzebował wskazówek, by odnaleźć się w świecie. U boku Ewy ładnie się otworzyła, jest pojętną ucznennicą, choć charakter terrierka nadal jest obecny! Ewa jednak jest cierpliwym nauczycielem, dlatego spokojnie możemy powiedzieć, że stworzyły idealny duet. Niri zyskała fajną i troskliwą przewodniczkę, bardzo dbającą o psy, nie tylko pod kątem psychofizycznym ale także zdrowotnym. Jesteśmy pewni, że tej małej pchełce niczego już w życiu nie zabraknie! Ewo, jesteś w naszej rodzinie od lat, cieszymy się niezmiernie, że kolejny nasz podopieczny trafił właśnie do Ciebie. Wszystkiego dobrego, niech Wam się wiedzie!

Niri 14 Niri 15 Niri 16