Nefra male2

NEFRA
amstaff, wiek ok 2 lat

Wygląd: ruda, z małymi białymi znaczeniami, kompaktowa.
Charakter: wychowana, zgodna do psów i kotów, lubiaca dzieci.
Zdrowie: zdrowy.

Miejsce pobytu: hdom tymczasowy, Łódź
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 501 797 018, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Wirtualny Opiekun: brak

Na pokładzie Fundacji AST witamy niespełna 2-letnią amstaffkę Nefrę. Sunia jest kompaktowa, umięśniona, ładnej budowy. Ma szczepienia, oczekuje u nas na chipowanie, odrobaczenie oraz sterylizację. Sunia została oddana przez właścicieli, którym zmieniła się sytuacja życiowa na tyle, że musieli podjąć trudną decyzję o oddaniu jej w inne ręce.
Nefra zamieszkała w Łodzi, w domu tymczasowego u Lidii i jej kota. Pięknie Ci Lidio dziękujemy za ten gest. Wszystko to było możliwe pomocy Ani, wolontariuszki pomagającej na co dzień w Amstaff Team - Łódź, która zgodziła się pomóc na miejscu i prowadzić DT.
Jaka jest Nefra? Okaże się oczywiście po okresie aklimatyzacji, ale wstępny opis jest cudny. Sunia chowała się z dzieckiem oraz ratlerkiem. Doskonale z nimi się dogadywała. Nefra nie ma problemów w kontaktach z psami. Toleruje koty w domu, o ile te ją nie zaczepiają. Jest psem, który jest bardzo karny, była dość krótko prowadzona. Zna podstawowe komendy, na spacerach chodziła dużo bez smyczy. Zostawiana sama nie niszczy, jest przyuczona do kennel klatki. Nie jest typem szczekacza.
Nefra póki co nie jest do adopcji. Czeka na dokończenie aspektów weterynaryjnych, a my chcemy ocenić, czy powyższy opis jest aktualny.

Nefra 1 Nefra 2 Nefra 3
Nefra 4 Nefra 5 Nefra 6