Aisha male2

AISHA Złoty Bull
rodowodowa amstafka, urodzony 10.08.2007 r

Wygląd: brązowo-czarna, pręgowana, z białymi znaczeniami.
Charakter: w trakcie oceny.
Zdrowie: w trakcie diagnostyki.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, Łódź
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 0501 797 018, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Wirtualny Opiekun: brak

Aisha Magurskie to rodowodowa amstaffka, urodzona 10.08.2007 r.
Aisha przez ponad 11 lat miała dom. Ale go straciła z dnia na dzień i została znaleziona na ulicy. Hodowla została powiadomiona o losie Aishy.
Dzięki pomocy Amstaff Team – Łódź udało się przenieść sunię ze schroniska do psiego hotelu w Łodzi, gdzie została otoczona opieką przez wolontariuszki. Dziękujemy Ania za pomoc! Bez Ciebie by się to nie udało.
Aisha na dniach przejdzie kompleksową diagnostykę, ze szczególnym uwzględnieniem pęcherza, bo oddaje mocz co metr, z ogromnym bólem. Mamy nadzieję, że to tylko zapalenie pęcherza. Dla Aishy najbardziej potrzebujemy domu tymczasowego, obeznanego z psami. Domu bez psów, kotów i dzieci. To starsza sunia, która bardzo źle odnalazła się w sytuacji porzucenia i potrzebuje czasu i spokoju. Aisha była psem „mieszkaniowym”, więc nie powinna sprawiać problemów w mieszkaniu, w bloku. Domu tymczasowego poszukujemy najchętniej w miastach: Łodzi, Warszawie, Trójmieście, Szczecinie i Poznaniu.

Aisha 1 Aisha 4 Aisha 6 Aisha 7

26.04.2018 Jakiś "czarny okres" nastał w naszej fundacji. Aisha jest po kompleksowych badaniach. Tu po stokroć dziękujemy za pomoc Ani i Monice z hotelu za codzienną opiekę. Nie mamy niestety dobrych wieści. U Aishy w badaniach znaleźliśmy guz o wielkości 4 cm w pęcherzu, dodatkowo sunia cierpi na silny stan zapalny. Od ponad dwóch tygodni dostaje antybiotyk, który przynosi ulgę, poprawę stanu pęcherza, ale przed Aishą kolejne tygodnie leczenia. Po 2 tygodniach powtórzymy USG, wykonamy kontrolne RTG płuc i zdecydujemy jak najlepiej działać dalej. Wraz z poprawą zdrowia, przyszła poprawa w zachowaniu Aishy. Sunia stała się mniej drażliwa. Jest pogodna, nie sprawia problemów.
Aisha nie ma domu. Jej codziennością jest hotelowy boks. Apelujemy do Was o pomoc dla suni, w postaci domu stałego bądź tymczasowego. Aisha zasługuje na domowe pielesze, człowieka u boku, troskę, kanapę. Tym bardziej z ciążącym nad nią widmem ewentualnego nowotworu.