Samba male2

SAMBA Złoty Bull
w typie amstaffa, wiek ok 10 lat

Wygląd: czarna, z białymi znaczeniami.
Charakter: w trakcie oceny
Zdrowie: zagłodzona i zaniedbana, w trakcie diagnostyki.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, Grójec, okolice Warszawy
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 500 033 740, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Wirtualny Opiekun: brak

Samba to sunia w typie amstaffa w wieku ok. 10 lat. Została odebrana przez policję w drodze interwencji (w ramach telefonicznego zgłoszenia dotyczącego wychudzonego i zaniedbanego psa). Trafiła do schroniska we Włocławku, a stamtąd do naszej fundacji.

Samba 0

Samba trafiła do nas skrajnie wychudzona, zaniedbana i bardzo słaba. Aktualnie przebywa w naszym psim hotelu. Sunia wymaga pełnej diagnostyki, bo ma guzy na listwach, problemy ze skórą i oczami oraz kłopoty natury ortopedycznej. O jej charakterze na razie nie możemy zbyt dużo powiedzieć, wiemy że wcześniej mieszkała z dziećmi. Nie znamy jej stosunku do psów i kotów.
Bardzo pilnie poszukujemy dla Samby domu tymczasowego w Warszawie. To bardzo ułatwi nam jej diagnozowanie i późniejsze leczenie. Prosimy was tez o wpsarcie finansowe dla suni, bo zapowiadają się naprawdę spore wydatki.
AST Fundacja na Rzecz Zwięrząt Niechcianych
w tytule: DAROWIZNA SAMBA

Samba 1 Samba 2 Samba 4

10.07.2018 Samba przeszła w ostatnim czasie badania USG i serca, badanie krwi i testy alergiczne. Wiemy już, że sunia cierpi na schorzenia wątroby oraz woreczka żółciowego. Codziennie przez miesiąc będzie dostawać leki, aby zregenerować nieco ich pracę. Dostaje suplementy na sierść z uwagi na łupież, ma zalecone kąpiele.Z plusów, w jamie brzusznej nie ma żadnych widocznych zmian przerzutów z guzów na sutkach, tarczyca jest także zdrowa. Serce w badaniu kardiologicznym także okazało się zdrowe. Przed nami niestety jeszcze wiele do zrobienia - usunięcie guzów, sterylizacja, diagnostyka ortopedyczna i stomatologiczna. Dlatego bardzo potrzebujemy Waszego wsparcia. Tym bardziej, że w skarpecie suni jest dług na prawie 900 pln. Apelujemy do Was o pomoc. Bo Samba jest jednym z 32 podopiecznych, które codziennie ratujemy, wspomagamy, operujemy niosąc profesjonalną pomoc.
AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
W przypadku przelewów z zagranicy:
BIGBPLPW Bank Millenium S.A.
Branch Millenium
IBAN: PL 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
Z dopiskiem DAROWIZNA SAMBA
Będziemy Wam bardzo wdzięczni nawet za wsparcie w postaci 1zł, 2zł, czy 5zł bo wiemy, że razem możemy więcej.