Brook m2

bullmastiff, wiek 5 lat.

Wygląd: piaskowy, podpalany.
Charakter: spokojny, leniwy.
Zdrowie: zdrowy, zachipowany, zaszczepiony.

Miejsce pobytu: dom stały, Łomianki.

Brooklyn to nasz nowy, dość nietypowy podopieczny – dostojny 5-letni bullmastiff, który podbił nasze serca niesłychanie. Na tyle, że dowiadując się że w trybie natychmiastowym musi opuścić swój dom, stawaliśmy na głowie, aby uchronić go przed schroniskiem. Z pomocą przyszli Asia z Adrianem, który rozglądali się za psiakiem do adopcji. Psiak miał być w typie american bully. Najlepiej pocket. No to trafiliśmy prawie idealnie. Asia z Adrianem od razu stanęli w gotowości i pojechali po Brooklina i od wspólnej wycieczki zaczęli przygodę z tym wspaniałym psem. Brook całe życie mieszkał w mieszkaniu z kotem. Jest cichy, stabilny, leniwy, po fajnym spacerze spokojnie przesypia na kanapie czas, gdy opiekunowie są w pracy. Do psów jest porywczy, ale finalnie w zachownaiu łagodny. Brooklyn rozkochuje w sobie każdego, i dlatego na chwilę obecną nie szukamy dla niego domu, ponieważ dom tymczasowy rozpatruje adopcję.

Brook1 Brook5 Brook7
Brook8 Brook4 Brook9

06.04.2023 O krok przed Świętami pragniemy podzielić się z Wami bardzo fajną wiadomością! W miniony weekend odwiedziliśmy naszego fundacyjnego bullmastiffa Brooklyna. Nasza wizyta była zwieńczeniem adopcji czyli podpisaniem umowy pprzez Asię i Adriana. Szukali oni american bully pocket, a finalnie skończyli z bullmastiffem. Takie rzeczy to tylko w tej fundacji. Brooklyn to przewspaniały, stabilny, miły molos, który oczarował nas wybitnie. Maślanymi oczami, gracją słonia i wspaniałym charakterem powoli wiercił dziurę w sercach swoich tymczasowych opiekunów. Jesteśmy szczęśliwi, że udało się nam pomóc Brooklynowi przed trafieniem do schroniska. Akcja była spontaniczna, ale wyjątkowo udana. Duża zasługa tu Natalii, Asi i Adriana, którzy błyskawicznie zareagowali na nasz apel. Dziś Brook jest wyjątkowym szczęściarzem i ma swoją własną rodzinę na resztę życia. Asiu, Adrianie, witajcie w FAMILY AST! Niech Wasza przygoda z Brooklynem będzie na zawsze szczęśliwa, radosna, owocna w długie spacery i wypełniona miłością.