Hela_male HELA
w typie amstaffa, wiek 3-4 miesiące

Wygląd: brazowo-czarna, pręgowana, z białymi znaczeniami
Charakter: sympatyczna, kontaktowa i zrównoważona
Zdrowie: przed szczepieniami

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa

Hela to ok. 3 - 4 miesięczna  sunia w typie amstaffa. Zabraliśmy ją ze schroniska w Radysach. Obecnie mieszka w domu tymczasowym w Warszawie u Tomka i szuka domu stałego.  Hela nie jest jeszcze ani odrobaczona ani zaszczepiona.  Sunia jest sympatyczna, kontaktowa i spokojna. Będzie bardzo fajną kompanką, bo szybko się uczy, nie jest strachliwa, nie ucieka.

Szukamy dla Heli nowych, mądrych, troskliwych domów i aktywnych opiekunów, lubiących ruch, częste spacery, wyprawy do lasu. Szukamy osób, które mają chociaż podstawy wiedzy o rasie. Idealnie, jeśli sunia trafi do rodziny, która pójdzie z nią na szkolenie PT (Pies Towarzyszący).
Warunkiem adopcji suczki jest sterylizacja po pierwszej cieczce. Zastrzegamy sobie prawo do wyboru najlepszego domu dla suni, jak również do kontroli warunków, w jakich sunia miałyby mieszkać.

18.06.2012 I pierwsza relacja z domu tymczasowego:
„Hela to wspaniała suczka. Bardzo szybko załapała chodzenie na smyczy - mamy możliwość pobiegania z nią w miejscu, gdzie wcześniej żadne psy nie chodziły więc mała czasami dostanie trochę ruchu. Już bez oporów chodzi na smyczy wolno, szybko i biega. Śpi na stopach i stara się ciągle być przy człowieku. Po kąpieli pachnie ładnie a sierść jeszcze milsza.”

Hela1 Hela2 Hela4 Hela3

03.07.2012 Hela w dniu wczorajszym przeprowadziła się do nowej rodziny. Jej nowymi opiekunami zostali Mariusz i Bożena z warszawskiej Woli. Helu, chowaj się zdrowo i bądź grzeczna. Nowy domku - Wam życzymy cierpliwości po stokroć, bo przy szczeniaku ta będzie potrzebna:)
Dziękujemy Tomkowi i Asi za stworzenie Heli domku tymczasowego!