Emet male2

EMET
w typie amstaffa, wiek ok. 6-7 lat.

Wygląd: czarny, z białymi znaczeniam, uszy mocno przycięte.
Charakter: wesoły, sympatyczny, szybko nawiązujący kontakt.
Zdrowie: zaszczepiony, zaczipowany i wykastrowany

Miejsce pobytu: dom stały, Gdynia.
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 661 665 695, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. l

Emet to piękny, dostojny psiak w typie amstaffa w średnim wieku, ok 6-7 lat.
Dał się poznać jako bardzo wesoły sympatyczny i radosny psiak, szybko nawiązujący kontakt z ludźmi. Emet uwielbia spacery na których szaleje z patykami, piłkami i nie pogardzi też kąpielami błotno-wodnymi. Jest średnio aktywnym psem, ceni też sobie wygodę, spokój i miękkie legowisko. Potrafi zostawać sam, zachowuje czystość w pomieszczeniach. Na spacerach bez problemu akceptuje inne psy, może zamieszkać z uległą suczką pod okiem doświadczonych opiekunów. Emet na pewno wniesie do domu wiele miłości, radości i będzie wspaniałym przyjacielem na lata. Zna kilka podstawowych komend, oczywiście smaczki działają cuda, ładnie chodzi na smyczy. Polecany dom bez małych dzieci ze względu na siłę psa.

Emet 2 Emet 4 Emet 8
Emet 9 Emet 17 Emet 25

20.05.2014 Kolejne 4 łapki nie są już bezpańskie! Wprawdzie w tym przypadku wszyscy to czuliśmy pod skórą, ale kolejna bida uratowana!
Emet vel Niuniuś zostaje na stałe w domu tymczasowym u Ady.
HURA!