Mieta male2

MIĘTA
amstaff, wiek ok. 5 lat

Wygląd: ruda, z dużymi białymi znaczeniami
Charakter: przyjazna do ludzi, domowa, absolutnie nie do innych zwierząt.
Zdrowie: zagłodzona,w trakcie diagnostyki.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Warszawa
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny Opiekun: brak

Mięta ok. 5-letnia amstaffka. Została znaleziona kilka tygodni temu w okolicy Puław w stanie zaawansowanego wychudzenia. Badania potwierdziły, że sunia jest zdrowa, a jej stan wynikał z zagłoszenia. Dziś Mięta jest 9 kg cięższa, wygląda pięknie i zdrowo! Mięta w najbliższą środę ma zabieg sterylizacji, który jest ostatnim krokiem w drodze ku nowemu domowi. Przy okazji zabiegu lekarz musi usunąć jej połamanego kła, który zapewne będzie najtrudniejszą częścią zabiegu.
Mięta oczywiście szuka też domu. Idealnie jeśli zamieszkała by na obrzeżach miasta lub w domku z ogródkiem. Sunia jest nad wyraz miła do ludzi, może mieszkać w domu z dziećmi, ale nienawidzi innych zwierząt (wszelakich) i spacer w zatłoczonym mieście pełnym psów jest udręką zarówno dla opiekuna jak i dla niej. Mięta jest sunią domową, ładnie zostaje sama, jest bardzo karna, zna podstawowe komendy. Widać, że ktoś włożył w nią dużo pracy wychowawczej. Obecnie mieszka w Warszawie, w domu tymczasowym.

Mieta 1 Mieta 5 Mieta 4

Z uwagi na operację Mięty musimy Was poprosić o wsparcie. Mięta została przez nas przygotowana do zabiegu (przeszła badanie serca, krwi, testy alergiczne). Nie prosiliśmy Was wcześniej o wsparcie, ale teraz musimy, bo coraz więcej chorych psów trafia pod nasze skrzydła i tylko wspólnymi siłami codziennie możemy ratować kolejne, bezdomne istnienia. AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
Z dopiskiem DAROWIZNA MIĘTA
A jeśli uważasz, że Mięta to pies idealny dla Ciebie, dzwoń do naszej fundacji: tel 501 797 018 lub pisz maila: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Mieta 6 Mieta 7 Mieta 9