Bobik male2

BOBIK Złoty Bull
amstaff, ur. 22.07.2009 r.

Wygląd: rudy, z białymi znaczeniami, uszy cięte.
Charakter: stabilny, mądry, przyjazny.
Zdrowie: w trakcie diagnostyki.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Góra Kalwaria pod Warszawą
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny Opiekun: brak

Bobik (Buster) to starszy amstaff, urodzony 22.07.2009 r. Wiemy że wielokrotnie zmieniał domy. Pierwszy sygnał o nim znaleźliśmy w internecie w 2012 r. kiedy trafił do adopcji do Zabrza. Później został oddany do Opola do kojca. Następnie do ostatnich właścicieli, u których spędził rok i został oddany do nas.
To fajny, stabilny i dostojny pies starej daty, a mimo to miał takiego pecha i był przekazywany z rąk do rąk. Teraz jest u nas, a my zrobimy wszystko aby już nigdy nie musiał się zmieniać domów. Bobik aktualnie przebywa w domu tymczasowym u Moniki w Górze Kalwarii pod Warszawą. Moniko - bardzo dziękujemy za twoją nieustająca pomoc dla bezdomniaków. Dla Pana Seniora szukamy opiekuna, kóry doceni złoty wiek i mądrość tego psa.

Bobik 1 Bobik 2 Bobik 5 Bobik 7 Bobik 8