Molly m2

MOLLY

w typie american bully, wiek ok 1-2 lata.

Wygląd: biała w czarne plamy.
Charakter: radosna, żywiołowa, braki w wychowaniu.
Zdrowie:  zdrowa.

Miejsce pobytu: hotel, okolice Warszawy.
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Adopcja wspólna wraz z Polly

Molly jest suczką w typie american bully w wieku 1-2 lata. Została znaleziona w odstępie paru dni wraz z drugą sunią Polly. Obie suczki na pewno są z jednego domu (można by przypuszczać, że to matka z córką). Molly jest mega fajną pannicą. Jest żywiołowa, radosna, bardziej otwarta niż Polly, ma pozytywne pstro w głowie. Nie potrafi chodzić na smyczy, a bez niej lata po ogródku jak mały pershing i myśli o zabawie. Jest dość pozytywna do psów, aczkolwiek mogła by się nauczyć delikatności i mniejszego prostactwa. W warunkach hotelowych jest czyściutka, przyuczona do kennela, ładnie znosząca rozłąkę. Bez lęku separacyjnego i agresji. Jak na rasę AB obie suczki wyglądają bardzo dobrze. Nie widzimy niepokojących objawów ani ze strony aparatu ruchu, ani ze strony dermatologicznej. Na dniach obie suczki przejdą zabieg sterylizacji. Molly szuka dobrego domu tylko wraz z Polly, bowiem z uwagi właśnie na Polly zdecydowaliśmy się nie rozdzielać tych suczek do różnych domów. Molly i Polly przebywają obecnie w hotelu dla psów pod Warszawą.

Molly 11 Molly 1
Molly 8 Molly 12