Nikon m2

NIKON

w typie pitbulla, urodzony 15.06.2022 r.

Wygląd: czekoladowy, z małymi białymi znaczeniami.
Charakter: bardzo aktywny, szybko uczący się, ogarnięty.
Zdrowie: zaszczepiony, zachipowany.

Miejsce pobytu: dom stały, Gdynia.

Nikon to szczeniak w typie pitbulla, ur. 15.06.2022 r. Będziemy o nim pisać w samych superlatywach, bo takie egzemplarze w dzisiejszych czasach trafiają się rzadko. Nikoś jest bardzo stabilnym, ciekawskim szczylkiem, nie mającym problemu z emocjami, potrafiącym się ładnie wyciszać i grzecznie odpoczywać na swoim posłanku pod warunkiem zapewnienia mu odpowiedniej dawki ruchu i zabawy. A tego potrzebuje całkiem sporo, bo jest typowym energicznym pitem. Przyszły właściciel musi mieć świadomość, że nie jest to pies do leżenia na kanapie i spacerów wokół bloku czy też do puszczania samopas po ogródku. Dlatego szukamy dla Nikona opiekuna aktywnego, lubiącego ruch na świeżym powietrzu niezależnie od panującej aury. Nikoś większość swoich potrzeb fizjologicznych załatwia już na dworze (bez problemu przesypia całą noc) ale wiadomo, że tutaj potrzeba będzie sporo czujności ponieważ jest jeszcze maluchem. Nikon jest bardzo mądry i szybko uczący się oraz ładnie skupiony na człowieku. Jest szczeniakiem z naprawdę dużym potencjałem, także opiekun otwarty na szkolenie i pracę z psem będzie miał z niego mnóstwo radości i satysfakcji. Nikon jest bardzo dzielnym pasażerem, bardzo dobrze znosi podróże autem. Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Gdańsku. Osoby zainteresowane adopcją tego przystojniaka zachęcamy do poddania się procesowi adopcyjnemu. Kontakt:  Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Nikon 2 Nikon 6 Nikon 4
Nikon 9 Nikon 13 Nikon 3

29.11.2022 Los szeroko uśmiechnął do młodziaka Nikona, który zamieszkał wraz z Ewą w Gdyni. Poszukując dla niego nowej rodziny, ogromnie zależało nam na tym, by ktoś docenił i chciał wykorzystać jego naturalny potencjał do nauki, ciekawość świata i bystrość. I wtem, na naszej drodze stanęła Ewa. Od pierwszej wiadomości, od pierwszego wspólnego spotkania wiedzieliśmy, że to strzał w dziesiątkę. W rodzinie Ewy psy, koty, a nawet konie są od zawsze, a jej intuicja, naturalna umiejętność do kombinowania, do szukania przyczyn i rozwiązań to coś, co szczególnie cenimy i czego dla Nikona tak szukaliśmy.Nikon wygrał więc los na loterii trafiając na Ewę, chłopak ma nie tylko fajne, aktywne spacery, psie harce, kilometry pokonywanych codzienne leśnych ścieżek, ale cały kalendarz wypełniony wspólnymi zadaniami. Odwiedziny u „dziadków”, spotkania z przybraną siostrą Wegą i kotami, odwiedziny w stajni, kąpiele w gnojówce, spotkania z psimi kumplami na osiedlu. A gdyby tego wszystkiego było mało, to ten mądry młodzieniec regularnie uczestniczy także w kursie z zakresu posłuszeństwa i to z odznaką „pilny uczeń”. Zarobiony jest. Nic więc dziwnego, że w domu kłopotów swej matce nie sprawia, a jej nieobecność po prostu grzecznie przesypia.Cóż więcej możemy powiedzieć. Cieszymy się ogromnie z tej adopcji, przyjemnie jest słuchać i obserwować, jak pod czujnym okiem Ewy, Nikon wyrasta na mądrego czworonoga. Ewa zyskała świetnego kompana w codziennym życiu, a my spokojną głowę o jego przyszłość. Ewo, wszystkiego dobrego dla Was. Edukuj, dbaj i kochaj pięknisia mocno. Jest nam niezmiernie miło powitać Cię w naszej wielkiej FAMILY AST.

Nikon 18 Nikon 19 Nikon 20