Toto male2

TOTO
amstaff, urodzony 1.10.2016 r.

Wygląd: czarno-biały, w duże plamy.
Charakter: wesoły,przyjazny, łagodny, duże braki w wychowaniu.
Zdrowie: zdrowy.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, Grojec, okolice Warszawy
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny Opiekun: brak

Toto to roczny wesoły amstaff, który nie miał łatwego startu. Szuka opiekuna, który będzie miał wiedze i możliwości aby nadrobić poważne zaniedbania, bowiem  Toto kilka ostatnich miesięcy spędził zamknięty w komórce na podwórku, więc nie jest nauczony właściwie niczego, a już na pewno nie tego, jak żyje się w mieszkaniu. Nowy opiekun będzie musiał mieć sporo cierpliwości do oduczania sikania w domu i niszczenia.
Toto jest bardzo łagodny! Choć czasem bywa „słoniem w składzie porcelany” to uwielbia ludzi, dobrze dogaduje się z psami, wstępnie i z kotami. To takie duże ciele, które trzeba szkolić i prowadzić za łapkę.
Dla Toto szukamy domu stałego, ale chętnie przyjmiemy także propozycję domu tymczasowego, który by z nim pracował i dzieki temu zwiększył jego szanse na adopcję.

Toto 2 Toto 3 Toto 4
Toto 5 Toto 6 Toto 7