Toto male2

TOTO
amstaff, urodzony 1.10.2016 r.

Wygląd: czarno-biały, w duże plamy.
Charakter: wesoły,przyjazny, braki w wychowaniu, nie do kotów.
Zdrowie: zdrowy.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, Grójec, ok. Warszawy
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 0501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny Opiekun: brak

Toto to roczny wesoły amstaff, który nie miał łatwego startu. Szuka opiekuna, który będzie miał wiedze i możliwości aby nadrobić poważne zaniedbania, bowiem  Toto kilka ostatnich miesięcy spędził zamknięty w komórce na podwórku, więc nie jest nauczony właściwie niczego, a już na pewno nie tego, jak żyje się w mieszkaniu. Nowy opiekun będzie musiał mieć sporo cierpliwości do oduczania sikania w domu i niszczenia.
Toto jest bardzo łagodny! Choć czasem bywa „słoniem w składzie porcelany” to uwielbia ludzi, dobrze dogaduje się z psami, koty niestety raczej goni. To takie duże ciele, które trzeba szkolić i prowadzić za łapkę.
Dla Toto szukamy domu stałego, ale chętnie przyjmiemy także propozycję domu tymczasowego, który by z nim pracował i dzieki temu zwiększył jego szanse na adopcję.

Toto 2 Toto 3 Toto 4
Toto 5 Toto 6 Toto 7

29.12.2017 Przypominamy że na nowy dom czeka w naszym hotelu podrośnięty szczeniak amstaffa TOTO. Panicz to łagodny wulkan energii, uśmiechnięty od ucha do ucha. Tolerujący psy, koty, ale przy mądrym, dość krótkim prowadzeniu. Niestety Toto jest totalnie niewychowany, bo poprzedni właściciele trzymali go w komórce. Potrzebuje pracy od zera. Potrzebuje ludzi, którzy mają na to czas i wiedzę lub są otwarci na szkolenie. Szukamy silnego, odpowiedzialnego i konsekwentnego przewodnika, bo Toto nie jest psem do rozpieszczania. Jest kochany, ale ma bałagan w główce, który trzeba czym prędzej uporządkować. Toto przebywa 30 km od Warszawy. Jest zaszczepiony, wykastrowany, zachipowany. Kontakt w sprawie adopcji: 501 797 018