Nero male2

NERO
amstaff, urodzony 17.07.2017 r

Wygląd: czarny
Charakter: energiczny, niewielkie braki w wychowaniu
Zdrowie: zdrowy.

Miejsce pobytu: dom stały, Katowice
Wirtualny Opiekun: brak

Nero to 7-miesięczny amstaff (urodzony 17.07.2017 r.). Został oddany przez właściciela z uwagi na zmianę pracy. Niestety jest to kolejna zmiana opiekuna w jego krótkim życiu.
Nero jest psem domowym, przyuczonym do życia w mieście, ale nie nauczonym zostawania samemu w domu. Zachowuje czystość.  Lubi bieganie, aktywne spędzanie czasu, jest psem energicznym. W poprzednich domach mieszkał z dziećmi oraz z psami i kotami.
Dziękujemy Sylwii i Pawłowi, że w błyskawicznym tempie zareagowali na apel o pomoc i przybyli z odsieczą – dzięki temu Nero od razu trafił do domu tymczasowego.
Nero aktualnie NIE jest do adopcji. Musimy zweryfikować opis, popracować nad zostawaniem samemu w domu, a także dajemy czas domowi tymczasowemu na podjęcie decyzji, czy chcieliby, aby Nero został u nich na zawsze.

Nero 1 Nero 2

15.10.2018 Czarny jak smoła, piękny, przystojny i duży.  Oddany do fundacji przez właściciela kilka miesięcy temu, trafił do domu tymczasowego do Sylwii. I rozkochał ją w sobie na zawsze! Pragniemy podzielić się z Wami wiadomością, że Nero zostaje u Sylwii na stałe, podbijając ulice Katowic. Kochani, wszystkiego naj na nowej drodze życia.  Nero, bądź mądry! Nie dawaj Sylwii w kość!