Buddy 7

BUDDY
staffik, wiek 7 lat

Wygląd: czarnym, w białe łaty.
Charakter: wesoły, przyjazny dla ludzi i zwierząt, grzeczny.
Zdrowie: zdroway, zaszczepiony, zachipowany,.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Gdynia.
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny Opiekun: brak

Buddy to 7-letni staffik. W fundacji zawitał tydzień temu, dość spontanicznie, bo jego właściciel wyjechał za pracą, nie mogąc zabrać psa ze sobą, a termin opieki w Polsce nieubłagalnie dobiegał końca. Buddy zamieszkał w domu tymczasowym w Gdyni, u Jędrzeja, dzięki któremu cała błyskawiczna akcja była możliwa!
Po tygodniu obserwacji, Jędrzej mówi o Buddym w samych superlatywach! Buddy jest psem mieszkaniowym, grzecznie zostającym w domu pod nieobecność właściciela. Jak to staffik, jest wiecznie uśmiechnięty, rozmerdany, gotowy do zabawy. Elegancko spaceruje na smyczy, puszczony na lince ładnie się pilnuje. Zna podstawowe komendy, a nowych typu „równaj”, „noga” chętnie i szybko się uczy. Nie straszny mu gwar, hałas, ruch uliczny. Podróże samochodem początkowo budziły wiele emocji, ale z każdą kolejną wycieczką jest coraz lepiej. Buddy jest niesamowicie pozytywnym psem, nie ma żadnych problemów w kontaktach z dziećmi, stara się być delikatny i uważny. Nie ma problemów także w relacjach z innymi psiakami, na koty zaś kompletnie nie zwraca uwagi.

Buddy 1 Buddy 2 Buddy 3 Buddy 4