Juma male2

JUMA
amstaff, wiek 1 rok

Wygląd: stalowa, duże białe znaczenia, rosła jak na swój wiek.
Charakter: w trakcie oceny.
Zdrowie: zdrowa, zaszczepiona, zachipowana.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, Trójmiasto.
Kontakt w sprawie adopcji: 603 341 380 (Marta)., mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny Opiekun: brak

Juma to piękna i duża roczna amstaffka. Na chwilę obecną dopiero ja poznajemy, więc na razie niewiele możemy napisać o jej charakterze. Liczymy, że uda nam się znaleźć dla niej dom tymczasowy, gdzie sunia się otworzy i pokaże nam swój charakter.
Juma jest łagodna do ludzi. Nieco obawia się nowych sytuacji reagując lękiem, ale przy wsparciu człowieka błyskawicznie się przełamuje. Do psów póki co jest agresywna, ale aktualnie poziom stresu u niej jest bardzo wysoki, co nie służy miarodajnej ocenie. Juma mieszkała na ogródku, więc wielkomiejskie życie jest dla niej nowością. Ale młody wiek i podatność na prowadzenie przewodnika powodują, że według nas jest to psiak, który w przyszłości może mieszkać także w dużym mieście.
Juma przebywa obecnie w hotelu dla psów w ok. Trójmiasta, w rękach szkoleniowca. Kontakt w sprawie Adopcji lub domu tymczasowego - 603 341 380 (Marta).

Juma 6 Juma 13 Juma 21
Juma 26 Juma 34 Juma 38