Borys male2 BORYS Złoty Bull
w typie amstaffa, wiek ok. 10 lat

Wygląd: czarny
Charakter: przyjazny dla ludzi, dobrze wychowany.
Zdrowie: wykastrowany,zachipowany, zaszczepiony.

Miejsce pobytu: schronisko, Kraków.
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 509 508 074

Dziarski dziadek to idealne określenie dla Borysa.
Pomimo tego, że ma już 10 lat jest w na prawde dobrej kondycji. Ten piękny pies był u nas w 2008 roku, niestety po 8 latach spotkaliśmy się znowu w schroniskowym boksie...
Został znaleziony, nikt go nie odebrał, a dane które widniały przy jego adopcji nie były już aktualne. Widać, że tęskni. Na każdy spacer z wolontariuszem bardzo się cieszy, niestety powroty do klatki przygnębiają go. Na początku spaceru trochę ciągnie, ale później idzie bardzo grzecznie. Umie chodzić w kagańcu. Jest szansa, że mogłby zamieszkać z innym psem np. młodszą suczką. Jest psem, który nad wyraz ceni sobie obecność człowieka. Wtula się swoim ciałkiem i prosi łapką o kolejne głaski. Jest też bardzo łasy na smaczki, umie wykonywać komendy takie jak siad, waruj czy łapa.
Idealnie odnajduje się w nowych sytacjach, a podróż samochodem nie jest dla niego żadnym problemem - po prostu pies ideał.
Mamy nadzieje, że ktoś przymknie oko na jego wiek i da mu szanse bo zyska niezwykle oddanego przyjaciela!
Mamy nadzieję, że pomimo tego zwrotu akcji Borys nie straci nadziei i ktoś ponownie go pokocha.

Borys jest wykastrowany, zachipowany i zaszczepiony. Przebywa w schronisku w Krakowie. Przed adopcją obowiązuje wizyta inspektorów KTOZu. Kontakt w sprawie adopcji pod numerem telefonu: 509508074

Borys 1 Borys 2 Borys 3