MARZEC 2012
mini1DARCZYŃCY MARZEC 2012

Danuta Gałązka - Szkopek, Jarosław Florek...

Danuta Gałązka - Szkopek, Jarosław Florek, Kornelia Królińska, Henryk Kowalski, Sylwia Stępnikowska, Grzegorz Strus, Lidia Woźniczko, Janusz Saganowski, Katarzyna Szymańska, Michał Nowak, PAYU Allegro, Katarzyna Jabłonowska, Piotr Sętkowski, Ewa Wieser, Marta Kwiecińska, Maja Stelmaszczuk, Joanna Firlej, Olga Kowalska, Wojciech i Paulina Godlewscy, Joanna Piotrowska, Jacek Nowak, Paulina Trzaska, Zofia Makowska, Dagmara Kondracka, Agnieszka Hołda, Bartosz Trefon, Alina Łuczak, Joanna Zielińska, Agata Olewska, Wojciech Tutak, Jolanta Wargin, Mirosława Karkowska, Katarzyna Zdybel, Tomasz Jendryczka, Małgorzata Skorynkiewicz, Monika Malecha, Katarzyna Frajnd, Sara Schwarz, Halina Wojtasik, Sławomir Kowalczyk, Natalia Złomańczuk, Piotr Tabachowicz, Joanna Jaskólska, Anita Zawadzka, Jarosław Krzemiński, Artur Czarny, Iwona Pancer, Władysław Liszewski, Dariusz Jaszkowski, Bartosz Budny, Dorota Płachta, Małgorzata Tynelska, Magdalena Komenda, Artur Śródka, Wioletta Wachowicz, Anna Walkowska, Smolec Pobranie, Agnieszka Malinowska, Edyta Godlewska, Jagoda Poncyliusz, Mariola Smolska, Tomasz Goszarzewska, Barbara Jezierska, Bożena Rzepka, Monika Pasterniak, Klaudia Czempka, Maria Sobczuk, Katarzyna Modzelewska, Olga Rakoczy, Grzegorz Przywara, Bartosz Wrąbel, Marta i Przemysław Król, Katarzyna Sowińska,
Klub Sportów i Sztuk Walk Poznań, Urszula Trzcińska - Stępień, Maria Białoskórska - Żurek, Magdalena Buller, Krzysztof Trela, Barbara Karbowiak, Sergiusz Pawlak, Agata Malinowska, Agnieszka Stańczak, Monika Kotwica, Barbara Woźnica, Nina Olwert, Paulina Żurek, Justyna Adamowska, Barbara Śpiewla, Dorota Święcicka, Katarzyna Rybczyńska, Marta Szczepańska, Kamila Kistela, Anna Zajączkowska, Joanna Ostrowska, Ewelina Stefaniak, Grzegorz Drozdowski, Stylizacja Paznokci MARTIS Marta Szopińska, Katarzyna Rybczyńska, Małgorzata Boruc, Olga Boroch, Anna Kunysz, Marta Bąbka, Anna Błaszczyk, Katarzyna Starczewska, Marta Tomala, Anna Sidzina - Landowska, Anna Janowska, Paulina Trzaska, Agnieszka Kondraciuk, Katarzyna Jankowska, Katarzyna Wrzesińska, Daria Pokrywka, Joanna Skibińska, Olga Kostera, Joanna Gryń, Monika Malecha, Alina Krzeszowska, Joanna Sęk - Jakubowska, Daria Garniec, Natalia Drzewicka, Patrycja Drożyńska - Jóźwik, Marta Bąbka, Sebastian Butkiewicz, Anna Łakomiec, Alicja Felisiak, Paweł Osiński, Teresa Truchan, Katarzyna Portanova, Anna Jarota, Katarzyna Unrug, Jolanta Sopniewska, Robert Kantor, Patrycja Jarek, Katarzyna Sobczyk, Maja Stelmaszczuk, Monika Zalewska, Nina Olwert, Karol Basista, Barbara Jezierska, Magda Kotnowska, Mariola Rudnicka, Paweł Konicki, Beata Butkiewicz, Jolanta Wargin, Magdalena Armatowska, Julia Różańska, Marta Żurawska, Adam Żebrowski, Adam Doroziński, Joanna Gryń, Henryk Kowalski, Joanna Zielińska, Karolina Smolarek, Ewa Kiryk, Katarzyna Szymańska, Monika Kiljańska - Wrona.

Na konto fundacji w dniach 1.03.2012 do 31.03.2012 wpłynęło: 8 024,24 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.03.2012 do 31.03.2012 wyniosły: 14 610,48 zł.