LIPIEC 2014

Arta_miniaturka1DARCZYŃCY LIPIEC 2014

Kinga Mehl, Zuzanna Filon, Katarzyna Sowińska...

Kinga Mehl, Zuzanna Filon, Katarzyna Sowińska, Lidia Woźniczko, Katarzyna Stachyra, Katarzyna Bujakiewicz, Wojciech i Paulina Godlewscy, PayU Allegro, Małgorzata Skorynkiewicz, Agata Tyrpa, Agata Olewska, Aleksandra Pawlińska, Krzysztof Kleczka, Agata Stachowiak, Marzena Gruszka, Magdalena Trzaska, Katarzyna Sławska, Wioletta Wachowicz, Mariusz Jakubowski, Jacek Nowak, Agata Piętaszewska, Anna Sobczak, Michał Jedzok, Mirosława Karkowska, Piotr Tabachowicz, Danura Manasterska, Joanna Zielińska, Dorota Boguszewska, Kalina Szymankiewicz, Aleksandra Battin, Beata Sobiecka, Damian Rzymanek, Aleksandra Filipowicz, Aleksandra Goławska, Sergiusz Pawlak, Marta Żurawska, Katarzyna Szwech, Magdalena Podwysocka, Renata Brzozowska, Agnieszka Jóźwiak, Brygida Buniek, Jolanta Woś, Joanna Gajewska, Julita Sobczak, Artur Śródka, Michał Jedzok, Irena Synowiec, Mariusz Machczyński, Marta Habryka, Monika Kowalska, Marta Cieciura, Joanna Dębiec, Bartosz Synowiec, Jarosław Stoiński, Jolanta Nodzyńska, Hanna Dudkowska, Anna Niedźwiedziecka - Kubieniec, Marcin Stacharski, Małgorzata Dłużak, Fundacja Azylu Koci Świat, Emilia Kacprzak, Anna Taborska, Agnieszka Studzińska, Ewa Goliszewska, Mariusz Jakubowski, Paulina Pilut, Katarzyna Gojżewska, Krzysztof Kleczka, Julita Sobczak, Ewa Cieślik, Sabina Karczewska, Agnieszka Adamska, Olga Przychodzeń, Maja Stelmaszczuk, Beata Hakiewicz, Katarzyna Nowińska, Agnieszka Sopońska, Łukasz Bokiniec, Dorota Jakubowska, Iwona Szachulska, Joanna Meyer, Jerzy Lenk, Łukasz Drągowski, Marta Szczepańska, Dominika Grzybowska, Agnieszka Czaplińska, Anna Gnizińska, Dawid Talaga, Tomasz Grondwald, Łukasz Pomiętło, Beata Morgiewicz, Magdalena Malicka, Magdalena Żabska, Ewa Racicka, Robert Kantor, Irmina Jamka, Maria Janiak, Grzegorz Drozdowski, Alicja Kokowska, Alina Krzeszowska, Kamila Kistela, Sławomir Fojcik, Dorota Boguszewska, Jolanta Karpiarz, Damian Rzymanek.

Na konto fundacji w dniach 1.07.2014 do 31.07.2014 wpłynęło: 34 479,90 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.07.2014 do 31.07.2014 wyniosły: 6 549,44 zł.