GRUDZIEŃ 2015

mini16DARCZYŃCY GRUDZIEŃ 2015

Tadeusz Drabarek, Agnieszka Szynaka - Kaszubowska, Joanna Piórkowska...

Tadeusz Drabarek, Agnieszka Szynaka - Kaszubowska, Joanna Piórkowska, Michalina Cisz, Damian Kawecki, Katarzyna Stachyra, Magda Olcho - Bauza, Agata Tyrpa, Patryk Orzechowski, Monika Jędras, Iwona Swodczyk, Magdalena Piecuch, Karolina Mazur, Koszulka PL Mieszko Michał, Michał Orszulak, Magdalena Danel, Aleksander Zabrocki, Beata Morgiewicz, Katarzyna Szwech, Anna Niedźwiedzka - Kubiec, Katekar Katarzyna Kucharska, Marek Olszewski, Magdalena Tereszkiewicz, Daria Krzykała, Agnieszka Bielicka, Karolina Dziuba, Dominik Moćko, Wacław Kłos, Agnieszka Ostrowska, Kinga Pawłowska, Deputat Danuta, Magdelna Jakubowska, Agata Olewska, Jolanta Karpiarz, Katarzyna Sobczyk, Ewa Deja, Mirosława Karkowska, Monika Uhera, Aneta Kamińska, Dominika Giersz, Magdalena Hubicka, Andrzej Słupski, Martyna Szulc, Agnieszka Łosak, Krystyna Szlagor, Franciszek Jaczewski, Aleksandra Kostańska, Patrycja Enkiel - Kleczka, Małgorzata Małek, Ewa Gasparska, Monika Strus, Marta Szczepańska, Dominika Marciniak, Artur Koprek, Antoni Gryń, Katarzyna Kolosa, Andrzej Dudek, Tomasz Ciołkowski, Aleksandra Goławska, Kalina Szymankiewicz, Magdalena Hubicka, Anna Seredyńska, Paulina Rejter, Aleksandra Burdach, Beata Wojciechowska - Nowak, Rafał Matczak, Agnieszka Trzebiatowska, Katarzyna Sobczyk, Michał Blicharski, Michał Jedzok, Sandra Bartecka, Paweł Zieliński, Monika Pasterniakiewicz, Ewa Racicka, Monika Duma - Szymczak, Magdalena Podwysocka, Ewa Łapińska, Maciej Wojciechowski, Michał Drozdowski, Michał Daniszewski, Artur Koperek, Monika Kowalska, Sylwia Zięba, Agnieszka Kamińska, Hanna Dudkowska, Renata Sułek, Dominika Grzybowska, Dawid Dudek, Judyta Stokfisz, Monika Uhera, Karolina Han, Anna Szczepańska, Joanna Dębiec, Ewa Deja, Agnieszka Szuja, Natalia Kass, Joachim Kobierowski, Mariusz Machczyński, KONZEPT BUD Maciej Molenda, Kamil Gajewski, Patrycja Walkiewicz, Aleksandra Skrzypczyk, Natalia Złomańczuk, Anna Taborska, Izabela Walus, Emilian Kurdek, Tomasz Rachfał, Jan Rochoń, Justyna Borowa, Marcin Skrabania, Monika Kowalska, Małgorzata Małek, Aleksandra Michalska, Nika Olwert, Katarzyna Ukalska - Marsibora, Dorota Zamojska, Justyna Baran, Beata Gąsiorowska, Paulina Kraszewska, Krzysztof Antoniewicz, Ewa Adamska, Bogusław Strzelecki, Marta Kuczyńska, Mariusz Rosik, Anna Sąsiada, Aleksandra Goławska, Agata Skoczek, Adrianna Nelec, Mariusz Machczyński, Anna Kowalczyk, Maciej Bazyluk, Agnieszka Byczot, Irena Synowiec, Anna Młyniarz, Marcin Stacharski, Wioletta Wachowicz, Iwona Syrek, Zofia Tomaszewska, Anna Niedźwiedzka - Kubieniec, Małgorzata Szemborska, Agata Stachowiak, Beata Kozłowska, Katarzyna Kucharska, Katarzyna Banaszak, KATECAR KAtarzyna Kucharska, Kamila Foremniak, Marta Habryka, Krzysztof Kleczka, Anna Sławińska, Natalia Jagodzka - Dwurznik, Karina Klima, Marta Habryka, Magdalena Krupowczyk, Jolanta Hampel, Magdalena Kukulska, Klaudia Towściuk, Sylwester Madecki, Beata Duda, Mariusz Machczyński, Paulina Dąbowska, Anita zawadzka, Łukasz Sypek, Emilia Pawlicka, Anna Niedźwiedzka - Kubieniec, Jakub Tomalczyk, Marta Szeszuła, Krzysztof Juzak, Anna Taborska, Ewa Deja, Marlena Plewska, Piotr Sopalski, Agata Gebhardt, Katarzyna Bujakiewicz, Mirosława Karkowska, Martyna Blusz, Bartosz Blednicki, Krzysztof Palczewski, Monika Duma - Szymczak, Joanna Kundzewicz, Ewa Racicka, Aleksandra Niewolak, Małgorzta Radziwońska, Katarzyna Gasparska, Anna Stokowska, Katarzyna Gojżewska, Klaudia Dworecka, Błażej Kierysz, Patryk Orzechowski, Jolanta Kasprzyk, Iwona Gołębiewska, Katarzyna Piguła, Anita Zawadzka, Marta Ciechan, Dariusz Kołaczkowski, Beata Wołowiec, Mirosława Karkowska, Katarzyna Sobczyk, Monika Uhera, Aleksandra Róża Rokosa, Magdalena Mrozińska, Kalina Szymankiewicz, Monika Kornacka, Igor Adamczyk, Joanna Rybczyńska, Małgorzata Rogalska, Marlena Plewska, Anna Bienacka, Patrycja Bober, Anita Bojko, Agnieszka Łukin, Sandra Jurczak, Beata Gajkiewicz, Krzysztof Kochanowski, Patrycha Łukaszuk, Damian Krawaczyński, Monika Antoniuk - Gula, Monika Kowalska, Kacper Pawlik, Jacek Nowak, Izabela Świderska, Łukasz Janas, Małgorzata Młodzian, Dorota Jakubowska, Wanda Wiśniewski, Bartosz Paczoski, Joanna Meyer, Paulina Kotek, Angielika Ciszewska, Agata Potażnik - Saied, Małgorzata Talarczyk, Marta Tomala, Kent Bromley, Michał Grząka, Wojciech Batko, Łukasz Dagowski, Katarzyna Sobczyk, Ranga Dominik Moćko, Ewa Deja, Magdalena Borowiec, Milena Wikiera, Iga Fabińska, Dobrawa Kowalska, Maja Dziubek, Adam Tryszko, Grzegorz Swidziński, Piotr Skrzyński, Lucyna Sobczak, Jakub Kuran, Kzysztof Kochanowska, Katarzyna Burdaś, Sylwia Zięba, Daniel Kopka, Łukasz Pomietło, E. Montewka, Jolanta Wargin, Barbara Moskal - Kozioł, Magdalena Bednarczyk, Grzegorz Wilhelmi, Usługi Światło - Dźwięk Łukasz Sypek, Tomasz Basta, Natalia Złomańczuk, Anna Jarota, Monika Uhera, Sylwia Bytner, Diana Hoff - Lenczewska, Agata Bajowska, Agnieszka Kur, Aleksandra Majda, Zbigniew Słupczyński, Ryszard Zachmann, Magdalena Malicka, Renata Owczarek, Katarzyna Sowińska, Katarzyna Sobczyk, Katarzyna Krych, Andrzej Kuzaj, Mateusz Łażewski, Paulina Peterek, Wiktoria Jędrzejek, Magdalena Żabska, Magdalena Hellak, A Blaszczyk, Krystyna Szlagor, Karolina Petryga, Jolanta Wargin, Dariusz Pakowski, Karol Morisson, Justyna Pawlaczyk, Robert Kantor, Katarzyna Gojżewska, Anna Wisła, Krzysztof Chwała, Tomasz Stańczyk, DULCEDO Katarzyna Sobieszczyk, Irena Celińska, Alina Krzeszowska, Kamila Kistela, Izabela Gąsiorowska, Joanna Meyer, Alicja Skrabania, Angelika Kowalska, Paulina i Wojciech Godlewscy, Marcin Nogacki, Aleksander Jabłoński, Hoanna Krzemień, Agnieszka Mroczek, Monika Jędras, Marta Żurawska, Iwona Swodczyk, Karolina Dziedzianowicz, Magdalena Piecuch, Karolina Mazur, Karolina ichalewicz, Katarzyna Stacgyra, Monika Uhera.

Na konto fundacji w dniach 1.12.2015 do 31.12.2015 wpłynęło: 18 084,57 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.12.2015 do 31.12.2015 wyniosły: 16 314,28 zł.