Hagi m2

HAGI

w typie amstaffa, urodzony 12.02.2021 r

Wygląd: stalowy, z białymi znaczeniami.
Charakter: nauczony czystości i pierwszych komend.
Zdrowie: odrobaczony, zaszczepiony, zachipowany.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.

Hagi to szczeniak w typie amstaffa, urodzony 12.02.2021 r. Został do nas oddany przez właścicieli w celu znalezienia nowego domu. Hagi obecnie przebywa w domu tymczasowym u Sylwii, szkoleniowca z Superrdog w Konstancinie pod Warszawą. Błękitny chłopczyk jest fajnym materiałem na nowego domownika. Ma poprawne relacje z psami i z człowiekiem. Jest nauczony czystości i pierwszych przydatnych komend. Warunkiem adopcji jest szkolenie PT oraz kastracja po osiągnięciu dojrzałości.

Hagi 3 Hagi 4 Hagi 5

24.06.2021 Jak wiecie Hagi trafił pod skrzydła Sylwii, która prowadzi szkółkę dla psów SUPERRDOG. Zamieszkał wśród jej psów, a jej fachowe oko szybko wyłapało, że Hagi jest zupełnie normalnym pieskiem, a "tylko" zaniedbanym wychowawczo. Hagi chłonął jak gąbka wskazówki opiekunki i w trybie ekspresowym nadrobił wszelkie braki. Dlatego po króciutkim szkoleniu, ogłosiliśmy malucha do adopcji. Wśród chętnych pojawili się Monika i Kazimierz z Warszawy, fajni, aktywni i mądrzy. A Hagi w ich domu odnalazł się przepięknie. Dziękujemy Monice i Kazikowi, że zechcieli dołączyć do naszej FAMILY AST. Witamy Was serdecznie w naszych progach. Bądźcie szczęśliwi z Hagim. Dziękujemy też super ludziom, którzy się postarali, aby Hagi dostał taki start - Przemkowi, Sylwii i Dawidowi.