Mamba m2

MAMBA

w typie amstaffa, wiek 1 rok.

Wygląd: czarna, podpalana.
Charakter: spokojna, delikatna, przyjazna, chętna do nauki
Zdrowie: zdrowa, wysterylizowana.

Miejsce pobytu: dom stały, Bydgoszcz.

Mamba to sunia w typie amstaffa. Ma rok, waży 18 kg i jest raczej kompaktowa. Poza tym jest też zrównoważona, delikatna, bardzo miła i zsocjalizowana. Flegmatyczka, która dobrze wie, jak należy odpoczywać. Uległa wobec ludzi, fajnie słuchająca człowieka, totalnie bezproblemowa przy pielęgnacji, dotyku, jedzeniu. Mamba nie miewa tendencji do nadmiernej ekscytacji, może umiarkowanie wokalizować, gdy emocje rosną, ale całkiem nieźle radzi sobie przy bodźcach. Dziewuszka chętnie skorzysta z mądrej pracy nad zwiększaniem jej samodzielności oraz pewności siebie. Jest materiałem na naprawdę świetnego, łatwego w prowadzeniu psa. Do kotów Mamba jest niesprawdzona, w przypadku psów, jeśli nabierze nieco więcej obycia, widzimy potencjał na zamieszkanie z równie miłymi jak ona, a przy tym także stabilnymi osobnikami. Regularnie wyprowadzana na spacery nie miewa wpadek w domu. Szukamy jej domu w całej Polsce, prosimy Was gorąco o udostępnianie ogłoszenia, aby fajny domek mógł wypatrzeć tego fajnego psiaka. Chcesz Mambie zaoferować dom na zawsze? Odezwij się do nas na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , chętnym do adopcji tej ślicznej sunieczki prześlemy ankiety przedadopcyjne do wypełnienia. Możesz też przedzwonić do Kasi, 732 956 098 (gdyby nie odbierała, wyślij jej smsa, że dzwonisz o Mambę, oddzwoni). W sprawie dalszych procedur będziemy się kontaktować z wybranymi domami.

Mamba 1 Mamba 3
Mamba 2 Mamba 6
Mamba 11 Mamba 7

11.04.2024 Kochani, umilimy sobie dzień? Chodźcie, opowiemy Wam o kolejnym Happy Endzie, jakiemu mieliśmy wielką radość asystować. Ze swoją rodzinką połączyliśmy bowiem naszą śliczną, kompaktową amstaffeczkę, Mambę! Roczna Mamba od samego początku, gdy trafiła pod naszą opiekę robiła wrażenie naprawdę fajnej suni, plastycznej, mega miłej i prostej w prowadzeniu. Naprawdę obiecujący materiał na kapitalnego psa, nawet dla początkujących psiarzy. Po Mambę zgłosiła się rodzinka Marty, Łukasza i Leosia, którzy kilka miesięcy temu pożegnali swojego ukochanego psiego towarzysza. Ich serducha miały w sobie ogrom miłości, który pragnęli ofiarować bezdomnemu psiakowi a Mamba miała to szczęście, aby znaleźć u nich swoje miejsce na ziemi. Zyskując swoją nową rodzinkę, Mamba przeprowadziła się w okolice Bydgoszczy, a z jej nowego domku płyną do nas same cudne, pełne ciepła wieści. Rodzina Marty nie wyobraża już sobie, żeby Mamby miało z nimi nie być. Sunia wniosła do ich domu dużo radości i, jak sami twierdzą, a co nas szalenie wzrusza, przywróciła ich życie na właściwe tory. Marto, Łukaszu, Leosiu, z wielką radością witamy Was dziś oficjalnie w naszej Family AST! Cieszymy się, że to Mamba była tym brakującym puzzlem w Waszej rodzinnej układance. Niech ten czarny skarbek przynosi Wam mnóstwo wesołych chwil!

Mamba 12 Mamba 13