SIERPIEŃ 2012
_darczyncy1DARCZYŃCY SIERPIEŃ 2012

Tadeusz Drabarek, Jarosław Chłodek, Małgorzata Tomaszewska...

Tadeusz Drabarek, Jarosław Chłodek, Małgorzata Tomaszewska, Wojciech i Paulina Godlewscy, Katarzyna Szymańska, Danuta Wieczorek, Michał Nowak, PayU Allegro, Judyta Batorska, Maja Stelmaszczuk, Agata Olewska, Monika Elsner, Joanna Firlej, Małgorzata Mikołajczyk, Jacek Ślusarczyk, Małgorzata Bytyś, Ewa Brzezińska, Agnieszka Kawicka - Ograbek, Joanna Zielińska, Tomasz Jendryczka, Agnieszka Majewska, Paweł Konicki, Jacek Nowak, Mariusz Machczyński, Beata Małkowska, Natalia Złomańczuk, Magda Szczepańska, Jakub Lewandowski, Agnieszka Kondraciuk, Matyna Czartoszewska, Piotr Tabachowicz, Alina Łuczak, Izabela Burzyńska, Monika Zalewska, Martyna i Adrian Nikiel, Beata Morgiewicz, Jan Jarzyna, Ewelina Guerra, Edyta Dudzińska, Ewa Oleśkiewicz, Władysław Liszewski, Krzysztof Cempiel, Małgorzata Skorynkiewicz, Małgorzata Salata, Roksana Kubiak, Iwona Pancer, Agnieszka Szczęśnik, Anna Sikorska, Teresa Łojek, Natalia Kass, Handel i Usługi Andrzej Miszczuk, Lidia Woźniczko, Klaudia Januś, Katarzyna Rucińska, Monika Kęsicka, K.A. Lukawska, Izabela Polończyk, Michał Bykowiecki, Wioletta Wachowicz, Rafał Stegienka, paweł Gayczak, Magda Szczepańska, Jarosław Manelski, Edyta Godlewska, Paulina Łazor, Szymon Zdunek, Anna Brzdęk - Lower, Joanna Gonciarz, Bogna Szerszenowicz, Katarzyna Zdybel, Joanna Czyrka, Aleksandra Kostańska, Anna Szpunar - Rudzińska, Małgorzata Dłużak, Paweł Stachel, Aleksandra Olejniczak, Aneta Okruszko, Sylwia Ragiec, Ewa Wachowska, Konrad Poniewierski, Paulina Łazor, Magdalena Budzyńska, Barbara Jezierska, Klaudia Czempka, Agnieszka Jóźwiak, Joanna Woźniczko, Agnieszka Antoniuk, Magdalena Komenda, Magdalena Piecuch, Zbigniew Zdanowicz, Sergiusz Pawlak, Piotr Pytlarczyk, Małgorzata Dłużak, Aneta Gregorczyk, Dariusz Kołaczkowski, Svitlana Apal'Kova, Robert Starkiewicz, Mateusz Raczkowski, Marta Tomala, Aleksandra Zawadzka, Magdalena Załoga, Iwona Boboli, Katarzyna Nowińska, Paulina Pilut, Katarzyna Wrzeciono, Kamila Kistela, Ewa Gorycka, Mariusz Woźniak, Agata Malinowska, Kamil Więcek, Marta Szczepańska, Marta Jarmuła, Anita Nawrocka, Jacek Broński, Alina Krzeszowska, Daria Garniec, Agnieszka Kawicka - Ograbek, Robert Kantor, Hanna Owczarek, Magda Kotnowska, Ewa Rorawska, Krystian Chojnacki, Katarzyna Zubowicz, Maja Stelmaszczuk, Katarzyna Szymańska, Małgorzata Latosińska, Anna Jarota, SIEPOMAGA.

Na konto fundacji w dniach 1.08.2012 do 31.08.2012 wpłynęło: 18 711,42 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.08.2012 do 31.08.2012 wyniosły: 19 004,81 zł.