MAJ 2014

miniaturkazDARCZYŃCY MAJ 2014

Leszek Cybulski, Maja Stelmaszuk ...

Leszek Cybulski, Maja Stelmaszuk, Przemysław Chmielewski, Agata Olewska, Lidia Woźniczko, Marta Żurawska, Danuta Manasterska, Joanna Zielińska, Wojciech i Paulina Godlewscy, Kalina Szymankiewicz, Grzegorz Drozdowski, Katarzyna Kolosa, Magdalena Hubicka, Dorota Kolanowska, Agata Stachowiak, Jolanta Wargin, Renata Brzozowska, Małgorzata Skorynkiewicz, Sergiusz Pawlak, Ewa Maciążka, Bartłomiej Płuciński, Karolina Braszkiewicz, Joanna Gajewska, Wioletta Wachowicz, Piotr Tabachowicz, Marcin Stacharski, Artur Śródka, Zbigniew Grabiński Zakład Teletechniczny COM - TEL, Patrycja Walkiewicz, Karolina Prandzioch, Kamila Sporek, Przemysław Uniejewski, Irena Synowiec, Ewa Cieślik, Jakub Przystolnik, Szymon Zdunek, Anna Wójtowicz, Krystan Świtała, Justyna Pawlaczyk, Magdalena Krupowczyk, Magdalena Olczyk, Katarzyna Bujakiewicz, Agnieszka Baca, Sylwia Stępnikowska, Anna Niedźwiedziecka - Kubieniec, Anita Zawadzka, Damian Szymanek, Ewa Goliszewska, Hanna owczarek, Justyna Nodzyńska, Agnieszka Studzińska, Irmina Jamka, Marciej Biernacki, Mirosława Karkowska, Aleksandra Mańczyk, Agata Stachowiak, Beata Morgiewicz, Marta Fic, Katarzyna Nowińska, PayU Allegro, Karolina Stadnik, Sławomir Fojcik, Jagoda Poncyliusz, Marta Szczepańska, Magdalena Żabska, Łukasz Piętło, Anna Janowska, Katarzyna Sowińska, Olaf Grzywaczewski, Robert Kantor, Agniesz Woźniak, Alina Krzeszowska, Kamila Kistela, Katarzyna Stachyra, Jacek Broński.

Na konto fundacji w dniach 1.05.2014 do 31.05.2014 wpłynęło: 4 872,70 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.05.2014 do 31.05.2014 wyniosły: 15 107,40 zł.