LISTOPAD 2014

miniaturka1DARCZYŃCY LISTOPAD 2014

Beata Morgiewicz, Tadeusz Drabarek, Kinga Mehl...

Beata Morgiewicz, Tadeusz Drabarek, Kinga Mehl, Barbara Andrzejewska - Lenarcik, Małgorzata Latosińska, Damian Rzymanek, Adriana Bochenek, Jacek Broński, Agata Tyrpa, Agata Olewska, Wojciech i Paulina Godlewscy, PayU Allegro, Joanna Garackiewicz, Janusz Przywojski, Patrycja Enenkiel - Kleczka, Jolanta Karpiarz, Dominika Konrad, Łukasz Pomiętło, Wanda Modrzewska, Mariusz Machczyński, Mirosława Karkowska, Anna Chojda, Aleksandra Kostańska, Iga Około - Zubkowska, Danuta Manasterska, Joanna Zielińska, Katarzyna Kolosa, Kalina Szymankiwiecz, Magdalena Hubicka, Mirosława Karkowska, Katarzyna Nowińska Brońska, Barbara Lepioszka, Małgorzata Skorynkiewicz, Aleksandra Goławska, Magdalena Malicka, Anonim, Agnieszka Piasecka, Joanna Gajewska, Aleksandra Bettin, Wioletta Wachowicz, Agnieszka Adamska, Madalena Podwysocka, Monika Kowalska, Artur Sródka, Wioleta Michalwska, Katarzyna Szech, Beata Wojcięgowska - Nowak, Anna Perlińska, Irena Synowiec, Wojciech Omielan, Karolina Braszkiewicz, Ewa Pelikant - Grodzka, Anna Bieranowska, Agnieszka Kieżuń, Mariusz Machczyński, Kamil Gospodarczyk, Wojciech Celik, Joanna Gajewska, Mariusz Machczyński, A. Zalecka, Agnieszka Wilczyńska, Katarzyna Kukieła, Elżbieta Podleśna, Renata Kurcil - Białecka, Katarzyna Bujakiewicz, Aleksandra Peczko, Dorota Dylewska, Marta Wąsiewicz, Agata Arcimowicz, Karolina Biedroń, Maria Orzechowska, Magdalena Bendyk, Małgorzata Śliwka, Iwona Hawliczek, Anna Mamczur, Renata Doral, Kamil Nazarkiewicz, Marzena Łuszczek, Adam Borkowski, Darmian Gruszczyński, Joanna Zielińska, Justyna Nodzyńska, Paweł Pachura, Barbara Przybyłowska, Marta Cieciura, Anna Drobnica, Expert Aneta Gawrysiak, Bartłomiej Adel Vent, Karolina Wiśniewska, Anna Czuchry, Maria Dutkiewicz, Martyna Szulc, Małgorzata Michalik, Julita Soczak, Anna Niedźwiedziecka - Kubieniec, Beata Pochopień, Anna Bruske, Agata Tyrpa, Magdalena Ostrowska, Ewa Anczewska, Anna Załuska, Jolanta Cichy, Barabara Turlińska, Agata Porażnik - Saied, Agata Kucharczyk, Beata Sitnik, Judyta Stokfisz, Marta Habryka, Mirosławsa Karkowska, Marcin Stacharski, Joanna Buchowska - Kurc, Hanna Olszewska, Beata Olszewska, PayU, Agnieszka Jóźwiak, Joanna Litewska, Anna Niedźwiedziecka - Kubieniec, Krzysztof Kleczka, Magdalena Kowalska, Iwona Henrzyk, Ewa Pilch, Elżebita Derelkowska, Grażyna Krzemińska, Elżbieta Bałdys, Szymon Kucharski, Wojciech Kozak, Karol Podbereski, Agnieszka Kamińska, Anna Janowska, Ewelina Filipek, Katarzyna Gojżewska, Mariola Handke, Anna Richter, Danuta Miotke, Małgorzata Tynelska, Noemi Stanisławska, Agnieszka Nowak, Ewa Goliszewska, Anna Taborska, Aleksandra Partyka, Olga Przychodzeń, Beata Gajkiewicz, Aneta Krysik, Dagmara Kondracka, Marta Baczyńska, Łukasz Bokiniec, Dorota Jakubowska, Ewa Deja, Małgorzata Skorynkiewicz, Joanna Dębiec, Mariola Skiba, Marcin wypich, Michał Wojszcz, Agnieszka Jaszczyk, Paluna Czerny, Monika Macanko, Marta Szczepańska, Joanna Meyer, Irmina Jamka, Łukasz Drągowski, Jagoda Poncyliusz, Joanna Gołowacz, Agata Ziobrowska, Anna Gnizińska, Karolina Prandzioch, Aleksander Zabrocki, Joanna Witasik, Justyna Pater, Marcin Moczulski, Mirosława Karkowska, Magdalena Żabska, Barabara Dąbrowska, Łukasz Pomiętło, Renata Owczarek, Magdalena Malicka, Katarzyna Sobczyk, Mariusz Machczyński, Anna Janowska, Małgorzata Latosińska, Magdalena Malicka, Agnieszka Sopońska, Grzegorz Drozdowski, Katarzyna Sowińska, Agata Zwiślak, Agata Potażnik - Saied, Zuzanna Pajewska, Bartosz Gajewski, Joanna Kubicka, Mariusz Machczyński.

Na konto fundacji w dniach 1.11.2014 do 30.11.2014 wpłynęło: 13 914,45 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.11.2014 do 30.11.2014 wyniosły: 11 361,89 zł.