MARZEC 2015

mini1DARCZYŃCY MARZEC 2015

Beata Morgiewicz, Tadeusz Drabarek...

Beata Morgiewicz, Tadeusz Drabarek, Małgorzata Latosińska, Wojciech i Paulina Godlewscy, Karolina Michalewicz, Agata Tyrpa, Barbara Andrzejewska - Lenarcik, Mirosława Okoniewska - Poliwka, Robert Kantor, Kamila Kistela, Alina Krzeszowska, Katarzyna Szwech, Magda Olcho - Bauza, Magdalena Piecuch, Alicja Skrabania, Marta Żurawska, Katarzyna Nowińska - Brońska, Jolanta Karpiarz, Kinga Mehl, Katarzyna Sowińska, Magdalena Malicka, Natalia Jagodzka - Dwurznik, Anna Krukowska, Jacek Broński, Michał Drozdowski, Kamila Kaczmarska, Marianna Kakiet, Agata Olewska, Janusz Przywojski, Patrycja Enkiel - Kleczka, Patrycja Piasecka, Anna Chojda, Mirosława Karkowska, Iga Około - Zubkowska, Piotr Tabachowicz, Aleksandra Kostańska, Mirela Gasparska, Danuta Manasterska, Joanna Zielińska, Kalina Szymankiewicz, Paweł Kamykowski, Aleksandra Goławska, Agnieszka Kamińska, Agata Wojdyła, Magdalena Hubicka, Wioletta Wachowicz, Agnieszka Sopońska, Joanna Nowak, Małgorzata Skorynkiewicz, Magdalena Podwysocka, Beata Wojcięgowska - Nowak, Region Sieci PP GD, Katarzyna Sobczyk, Joanna Gajewska, Julita Sobczak, Karolina Braszkiewicz, Wioleta Michalska, Justyna Nodzyńska, Irena Synowiec, Mariusz Machczyński, Jan Rochon, Monika Kowalska, Marta Cieciura, Marta Bąbka, Marcin Stacharski, Daria krzemińska, Martyna Szulc, Judyta Stokfisz, Marta Habryka, Anna Niedźwiedzka - Kubieniec, Michał Napieracz, Noemi Stanisławska, Katarzyna Lesiak, Patrycja Wiernicka, Agnieszka Adamska, Małgorzata Szemborska, Agnieszka Szajnoga - Flejszar, Szymon Kucharski, Małgorzata Skorynkiewicz, Mateusz Jerzy, Mirosława Karkowska, Karolina Wiśniewska, Marcin Głogosz, Grzegorz Drozdowski, Anna Taborska, Katarzyna Gojżewska, Anita Zawadzka, Jakub Więcek, Jolanta Domańska, Ewa Goliszewska, Krzysztof Kleczka, Aleksandra Partyka, Olga Przychodzeń, Klaudia Wiór, Beata Gajkiewicz, Paulina Grewling, Katarzyna Szwech, Ewa Drewnowicz, Katarzyna Sobczyk, Ewa Deja, Bogdan i Joanna Litewska, Aleksandra Wolf, Bartłomiej Paczoski, Agnieszka Byczot, Joanna Meyer, Agnieszka Sopońska, Marta Szczepańska, Marlena Plewka, Marta Rosa, Danuta Gałązka - Szkopek, Barbara Andrzejewska - Lenarcik, Marta Habryka, Łukasz Pełka, Jagoda Poncyliusz, Małgorzata Wieczorkiewicz, Łukasz Drągowski, Agata Telimena, H. Wojtasik, Sławomir Fojcik, Sabina Karczewska, Magdalena Żabska, Renata Owczarek, Katarzyna Sowińska, Grzegorz Drozdowski, Usługi Światło - Dźwięk, Magdalena Malicka, Robert Kantor, Kamila Kistela, Marzena Gruszka, Alicja Skrabania, Katarzyna Nowińska, A Błaszczyk, Karolina Michalewicz, Joanna Dębiec, Angelika Rogacewicz, Anita Nawrocka, Julita Sobczak, Izabela Gąsiorowska, Jacek Broński, Katarzyna Ukalska - Matsibora, Agata Stachowiak, Mirosława Karkowska, Łukasz Pomiętło, Jadwiga Kąkol, Maria Habrowska, Rita Zerbin, Anna Tokarska, Anna Niedźwiedzka - Kubieniec, Mirosława Okoniewska - Poliwka, Matuś Sabo, Ewa Deja, Jacek Kamiński, Aleksandra Mańczyk, Katarzyna Bujakiewicz, Karolina Marzec.

Na konto fundacji w dniach 1.03.2015 do 31.03.2015 wpłynęło: 7 494,65 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.03.2015 do 31.03.2015 wyniosły: 19 665,63 zł.