Hantel m2

amstaff, urodzony 12.06.2019 r

Wygląd: ciemnostalowy.
Charakter: uparty, odważny.
Zdrowie: zdrowy, zaszczepiony, zachipowany.

Miejsce pobytu: dom stały, Kraków.

Hantel to cudnej urody amstaff ur. 12.06.2019 r. Trafił do nas z uwagi na kłopoty zdrowotne w jego rodzinie. Błyskawicznie znalazł dom tymczasowy w Krakowie u Pauliny, Radka i dwójki dzieciaków Ksawerego i Franka. Zapełnił pustkę, jaka pojawiła się po stracie ich suni cane corso.
Hantel to uparty typek, odważny, krnąbrny. Ale trafił do aktywnej, stanowczej rodzinki, która przy pomocy szkolenia z pewnością sobie z młodym poradzi. Przewidujemy że raczej Hantel już nigdzie dalej się nie przeprowadzi i jedyne co nas czeka do podpisanie umowy adopcyjnej.

Hantel 1 Hantel 2 Hantel 3 Hantel 5

18.10.2019 Tak jak zapowiadaliśmy Hantel zostaje krakusem i nigdzie się nie wybiera, a dom tymczasowy po dwóch tygodniach zamienia się w dom stały! To była zdecydowanie miłość od pierwszego wejrzenia. Miłość wypełniająca pustkę w sercach po stracie Romy, suczki cane corso, która przegrała nierówną walkę z chorobą. Ten urodziwy młodzieniec trafił do naprawdę fajnej i aktywnej rodziny, która pokochała go na zabój. Wspólnie odwiedzają nowe miejsca, spacerują, bawią się, podróżują, ale znajdują też czas na przytulanie i lenistwo na kanapie. Nie brakuje również czasu na wychowanie: podstawowe komendy, nauka czystości i wiele innych to rzeczy, których Hantel uczy się już od pierwszego dnia. Wierzymy, że dzięki temu wyrośnie z niego kawał mądrego psa. Niezwykła więź pojawiła się także między nim, a najmłodszymi mieszkańcami domu. Hantel towarzyszy w zabawach, odrabianiu lekcji, a także podczas odprowadzania dzieciaków do szkoły. Paulina, Radek, Nadia, Ksawery, Franek - nie pozostaje nam nic innego, jak oficjalnie powitać Was w Family AST! Niech się mądrze chowa ten mały, niebieski gagatek.

Hantel 6 Hantel 7