Reksio m2

REKSIO
amstaff, wiek 6 tygodni

Wygląd: stalowy, z białym znaczeniem
Charakter: jak to u maluszka.
Zdrowie: chore oko.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.

Reksio to amstaff w wieku 6 tygodni. Trafił do naszej fundacji z daleka z uwagi na uraz oka. Ważne było też szybkie znalezienie domu dla takiego maluszka. Pojawił się u nas w niedzielę, a już w poniedziałek byliśmy u okulisty. Tu pragniemy podziękować dr Marcie Warzecha, która prowadzi nasze fundacyjne problemy z oczami,za to że przyjęła nas z dnia na dzień. Okazuje się, że istnieje szansa na uratowanie oka u Reksia, więcej okaże się za tydzień. Trzymamy kciuki i żyjemy nadzieją na sukces! Co jednak najważniejsze. Reksio znalazł, także ekspresowo, swoją rodzinę adopcyjną! Gdy Marta z Maćkiem dowiedzieli się, że trzeba pilnie przewieźć malucha bez oczka to pojechali do Trójmiasta, aby przywieźć go do Warszawy. No i tak się potoczyło, że już go nie oddali. Odwołali nawet wakacje i przełożyli plany aby opiekować się malusim Reksiem. Kochamy Was za to. Reksio zyskał przewspaniałych rodziców adopcyjnych, zyskał dom, opiekę najlepszych weterynarzy oraz prześliczną, Złotą Bullkę Lukę za siostrę. Kochani, bardzo Wam dziękujemy. Oficjalnie Was witamy w FAMILY AST.

Reksio 1 Reksio 3 Reksio 4
Reksio 6 Reksio 2 Reksio 7