Rita m2

RITA

w typie pitbulla, urodzona 15.04.2023r.

Wygląd: czekoladowa.
Charakter: aktywna, radosna, rezolutna, do dzieci i dużych psów.
Zdrowie: zdrowa, zaszczepiona.

Miejsce pobytu: dom stały, Łomianki.

Rita to młodziutka sunia w typie pitbulla, która urodziła się 15 kwietnia 2023. Z uwagi na trudne warunki życiowe w jakich żyła (działki), kiepską socjalizację i braki w wychowaniu podjeliśmy decyzję o otoczeniu suni opieką. Rita trafiła do domu tymczasowego u Uli. Pomimo mieszkania na działkach, Rita fajnie odnalazła się w mieszkaniu w bloku. Potrafi bardzo przyzwoicie trzymać czystość, miasto jej nie przeraża, powolutku przyucza się też do kennela. Powoli się poznajemy z tą rudą dziewuszką, ale już na start możemy powiedzieć, że „rasowa” z niej pitka. Łagodna do ludzi, radosna, nie jest nadmiernie wylewna i nie wykazuje większych problemów z emocjami, nie broni zasobów. Mamy tu naprawdę zacny materiał do dalszego, mądrego kształtowania i pracowania. Szukamy dla nie prawdziwych pitbullarzy; ludzi spokojnych, stabilnych, a przy tym aktywnych, potrafiących fajnie psa wspierać, jak i stawiać mądre granice. Przy doświadczonych opiekunach i odpowiednim poprowadzeniu, Rita mogłaby zamieszkać w domu z dziećmi. Widzimy też, że bardziej stonowana jest w stosunku do psów dużych, niż małych. Nie polecamy zaś pannicy do domu z kotami i małymi zwierzakami. To jak? Komu Rita skradła serce? Kto czym prędzej uderza do nas po ankietę przedadopcyjną? Jeśli pragniesz adoptować Ritę, odezwij się na maila Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , prześlemy ankietę do wypełnienia, ankiety ultraskrupulatnie przeanalizujemy i będziemy kontaktować się z wybranymi pod Ritę domkami.

Rita 3 Rita 1
Rita 4 Rita 5

29.02.2024 Cóż to za radosny rudzielec pędzi do Was z cudownymi wieściami? To nasza pitbullinka, Rita, która pragnie ogłosić całemu światu, że oto nie szuka już domu stałego, bowiem i do niej w końcu przyszedł wyczekiwany Happy End! Sunia trafiła pod naszą opiekę z wyjątkowo trudnych warunków, z bardzo kiepską socjalizacją i sporymi brakami w wychowaniu. Nie do końca była prostym do prowadzenia szczeniakiem, dlatego szukaliśmy dla niej domu, który będzie wyposażony w ogrom chęci i jeszcze więcej otwartości na młodziaka do solidnej, rzetelnej pracy. Taki też właśnie dom się po nią zgłosił, a dom ten stworzyli naszej rudej pannicy w podwarszawskich Łomiankach, Kasia i Chrystian. Wraz z domkiem Rita zyskała także na nowy, lepszy start, nowe imię – Ryśka. Rysia w swoim nowym środowisku odnalazła się wyśmienicie! Nowe warunki i dużo pracy, jaką wykonują z nią jej opiekunowie już procentuje. Spotykając się z nimi widzimy, jak „prostuje się" ta nasza łobuziara, jak staje się coraz bardziej kumatą i fajową sunieczką. Uwielbiamy to obserwować na wizytach poadopcyjnych. Uwielbiamy także widzieć, jak totalnie zakochani są w Ryśce Kasia i Chrystian. Żyją nią, cudownie o niej opowiadają. Dbają o to, aby miała psich przyjaciół i już dziś myślą o tym, by w odpowiednim momencie się dopsić - czego im totalnie życzymy! Kasiu, Chrystianie, pragniemy Was dziś bardzo oficjalnie i bardzo serdecznie powitać w naszej Family AST! Ślemy Wam moc dobrych życzeń, abyście doświadczali samych radości z Waszą Ryśką! Wierzymy, że pod Waszym okiem będą z niej mega dobre psy!

Rita 6 Rita 7 Rita 9 Rita 8