Inox m2

INOX

psiak w typie amstaffa, wiek ok. 10 tygodni.

Wygląd: błękitny, duże białe znaczenia.
Charakter: ciekawski, energiczny, przyjazny.
Zdrowie: w trakcie odprobaczania i szczepień.

Miejsce pobytu: dom stały, Krobia.

Inox to maluszek jest w typie amstaffa i ma obecnie ok. 10 tygodni. Podobnie, jak jego siostrzyczka Uncja (która także trafiła pod nasze skrzydła), Inox to zupełnie normalny psi szczeniaczek. Ciekawy otaczającego go świata, energiczny, rozkoszny mały rozrabiaka, którego wszędzie pełno! Jak każdy maluszek, świat poznaje ząbkami, ale ładnie uczy się, gdzie lepiej szpileczki ząbków kierować. Inox fajnie zachowuje się wśród psów i ludzi, jednak w pierwszym kontakcie jest nieco bardziej nieśmiały niż jego przebojowa siostra, bardzo służy mu wtedy wsparcie ze strony człowieka. Inox jest fajowym szczeniaczkiem TTB do dalszego prowadzenia za łapę w wielki świat. Szukamy dla niego rodziny wspierającej, mądrze uczącej malucha sztuki zwanej życiem a przy tym gotowej na dzielenie tego życia z typowym amstaffem, aktywnym, myślącym i kochanym. Maluch jest w trakcie odrobaczania, przed nim jeszcze szczepienia.  Jeśli marzy Ci się przygoda na całe życie z fajowym amstaffem, Inox może być brakującym elementem tej układanki. W sprawie jego adopcji odezwij się do nas na  Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , wyślemy Ci ankietę przedadopcyjną do wypełnienia, a kontaktować się będziemy z wybranymi pod malucha domami.

Inox 1 Inox 24 IMG 7470
Inox 17 Inox 3 Inox 31

31.12.2023 Inox znalazł się pod skrzydłami naszej fundacji, aby pomóc mu trafić do najlepszej domku. Możemy śmiało powiedzieć, że zadaniu podołaliśmy wręcz wzorcowo. Może dlatego, że Inox od samego początku pokazał się jako naprawdę fantastyczny pies do dalszego kształtowania i uczenia, więc poprzeczkę dla jego przyszłego domku mieliśmy zawieszoną dość wysoko. Finalnie maluszka „porwała” prosto do Krobi rodzinka Łukasza i Karoliny, których znamy dzięki adopcji naszej fundacyjnej Yoko. Rodzina bardzo prozwierzęca (znajdziecie u nich nie tylko psy i koty, ale i konie) i bardzo dbająca o odpowiednie wychowanie i opiekę nad zwierzakami. Pierwsze chwile w nowym domku pokazały, jak mądry i fajny komunikacyjnie do psów jest nasz błękitny bączek. Obie rezydentki, Yoko i starsza goldenka Nela, nieco nieufnie podeszły do nowego członka rodziny, ale dzięki mądremu wsparciu opiekunów i rezolutności Inoxa już dziś widać, że psie towarzystwo coraz lepiej się dogaduje. Łukaszu, Karolino, szalenie się cieszymy, że Wasze serducha zabiły mocniej do Inoxa. Wiemy, że będzie miał u Was jak w bajce, że będzie kochany, zadbany i rozpieszczany tyle, ile wypada. Życzymy Wam ogromu dzikiej radości z nowego członka Waszej rodziny!

Inox 42 Inox 43 Inox 44