Baczek m2

PEPE

mix amstaffa i buldoga francuskiego, urodzony 29.10.2023.

Wygląd: czarny, białe znaczenia.
Charakter: rezolutny, komunikatywny, przyjazny.
Zdrowie: zdrowy, zaszczepiony.

Miejsce pobytu: dom stały, Białystok.

Pepe urodził się 29.10.2023, jego mamą jest amstaffka, a tatą buldog francuski. Fajowy z niego słodziak. Pełen otwartości do świata, komunikatywny, rezolutny, nie bojący się ani nowości, ani ludzi dużych i malutkich, ani psów małych, średnich i wielkich (zaznaczymy tu także, że psy do towarzystwa spotykał w swoim życiu stabilne i potrafiące wchodzić w fajne interakcje z maluszkami, dbamy bardzo o to, aby jego środowisko wspierało zrównoważony, mądry rozwój psiaczka). Z uwagi na prawdopodobieństwo występowania typowych chorób i dolegliwości, jakie dotykają typy ras jego rodziców, pragniemy zaznaczyć, że może być psem kosztownym w utrzymaniu. Jego przyszły domek musi mieć także świadomość, aby zwracać większą uwagę na pojawiające się zdrowotne problemy. Pragniesz adoptować słodziaka? Pisz do nas na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , prześlemy ankietę przedadopcyjną do wypełnienia. W sprawie dalszych procedur adopcyjnych kontaktujemy się z wybranymi domami.

Baczek 3 Baczek 5
Baczek 6 Baczek 7

29.01.2024 Jak zapewne już dobrze wiecie, przykładamy ogrom starań do wychowywania młodego pokolenia naszych fundacjuszy. Uczymy, socjalizujemy, wprowadzamy w zasady życia domowego, wzmacniamy ich pewność siebie i budujemy moc miłych skojarzeń z człowiekiem, aby w nim właśnie szukały wsparcia, gdy życie staje się trudniejsze. To ciężka praca, której kontynuację powierzamy domkom pełnym gotowości i otwartości na kolejne miesiące (i lata!) pakowania w małe główki dobrej wiedzy. Dziękujemy w tym miejscu mega mocno Magdzie i Danielowi, którzy podarowali małemu Pepe fantastyczny domek tymczasowy, gdzie niecierpliwie czekał na swoją rodzinkę na zawsze. A tą rodzinką na zawsze stali się Magda i Marcin z Białegostoku. Oboje zachwycili nas swoim pięknym zaangażowaniem w procedurę adopcyjną, co powiedzmy to sobie szczerze, bardzo często bywa tym najmniej lubianym (a czasem nawet i mocno nierozumianym) elementem procesu adopcyjnego. W samym procesie adopcyjnym wsparła nas także Justyna, wolontariuszka ze schroniska w Białymstoku, której również pragniemy gorąco podziękować za jej pomoc. Nasz szkrabek zyskał swoją rodzinę, ludzi konkretnych, ludzi zaangażowanych. A my zyskaliśmy kolejnych członków naszej Family AST, których dziś oficjalnie i mega serdecznie witamy w naszych AST progach i którym życzymy najpiękniejszej przygody z naszym małym Pepe.

Baczek 11