Myszka m2

MYSZKA Złoty Bull

rodowodowa bulterierka miniaturowa, ur. 25.03.2015 r.

Wygląd: czarna podpalana w duże białe znaczenia.
Charakter: wesoła, przytulasta, świetna do ludzi, nieufna do psów.
Zdrowie: przed sterylizacją, dwa guzy do usunięcia.

Miejsce pobytu: dom stały, Łódź.

Myszka to bulterierka miniaturowa, urodzona 25.03.2015, która pod skrzydła naszej fundacji trafiła z uwagi na ciężką sytuację finansową hodowczyni, która rozsądnie zdecydowała się szukać pomocy dla swoich psiaków. Myszka w try miga dała się nam poznać jako przemiły, mały łobuziak wesołek. To szalenie sympatyczna sunieczka, pełna pozytywnej energii, mega fajnie uzupełnionej delikatną i miękką naturą. Do ludzi Mysia jest pozytywnie nastawiona i lubi być miziana, a to totalnie najważniejsze info dla domków psich miziaczy. Myszka nie miewa w domu wpadek z czystością, potrafi korzystać z kennela. Sunia nie dzieliła życia z małymi dziećmi, ale myślimy, że przy jej charakterze z podrośniętymi dzieciakami mogłaby spokojnie zamieszkać. W przypadku psów, Myszka nie czuje się zbyt pewnie w bezpośrednim kontakcie, dużo lepiej radzi sobie z bardzo dużymi, spokojnymi psami (jak np. nasze wspaniałe molosy, Musia i Nobu). Chętnych do adopcji Myszki zapraszamy do wypełnienia ankiety przedadopcyjnej, po którą można się zgłosić na maila Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. . Wypełnione ankiety skrupulatnie analizujemy i kontaktujemy się w sprawie dalszych procedur z wybranymi pod psiaka domkami.

Myszka 1 Myszka 4 Myszka 8
Myszka 9 Myszka 10 Myszka 13

12.03.2024 Czy znajdziemy Myszce razem dom? Kochający, tulący, z prawdziwego zdarzenia. Myszka to sunieczka pełna pozytywnej energii i wesołych pomysłów. Do tego delikatna, mięciutka, milutka. Do ludzi pozytywnie nastawiona, acz bezpieczniej czuje się w kobiecym towarzystwie, panowie muszą się troszkę bardziej postarać aby skraść serce Myszeńki. Jest obeznana z domem jak mało kto. Trzyma czystość, nie niszczy, potrafi korzystać z kennela. Myszce szukamy domku bez innych zwierząt, nie czuje się niestety w ich towarzystwie komfortowo.Chętnych do adopcji zapraszamy do wypełnienia ankiety przedadopcyjnej, po którą można się zgłosić na maila Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .

Myszka 14 Myszka 15 Myszka 16

06.05.2024 Happy End goni Happy End, bo oto kolejny fundacyjny rozmerdany ogonek spakował swoje manatki i przeprowadził się do własnego domku. Któż to jest owym szczęściarzem? Nasza cudna miniaturowa bulterierka, Myszka! Myszka w naszej fundacji zasłynęła głównie z tego, że niemożliwie szybko podbijała serducha. Wszystkie serducha. Od swojego domku tymczasowego, przez obserwatorów, zewsząd płynęły same zachwyty, jakie to cudne stworzenie, jakie pocieszne, jakie pełne bulinkowych pomysłów. Wielkie dzięki składamy z tego miejsca fantastycznym Łucji i Rafałowi, za to, że po raz kolejny otworzyli swój dom na tymczasowiczkę w potrzebie, że cudnie dbali, oswajali Mysiowe lęki i podsyłali nam tonę rozbrajających zdjęć i filmików z rezolutną Myszką i jej przygodami, bo nudzić się z Mysią nie dało. Myszeczka ze stolicy przeniosła się prosto do Łodzi, do Agnieszki i Błażeja. Wiedząc, że sunieczkę może początkowo nieco przytłoczyć życie miejskie, Aga i Błażej bardzo spokojnie podeszli do adopcji, do pracy z Mysią, tak aby bulinka otoczona była wsparciem i pomocą w oswajaniu sobie nowej rzeczywistości (i zdradzić Wam możemy, że naprawdę fajnie im to idzie). Dowiedzieliśmy się także, że cała rodzinka Agi i Błażeja czekała z niecierpliwością na pojawienie się Myszki, wszyscy gotowi aby obdarować nową członkinię rodziny miłością. Agnieszko, Błażeju, witamy Was serdecznie w progach naszej Family AST! Cieszymy się, że jesteście z nami i mamy nadzieję, że nasza kochana Myszka przyniesie Wam ogrom radości każdego dnia!