Balbinka m2

FIFI

mix amstaffa i buldoga francuskiego, urodzony 29.10.2023.

Wygląd: jasne merle.
Charakter: komuniukatywna, wesoła, super przyjazna.
Zdrowie: w trakcie odrobaczania i szczepień.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.

Balbinka urodziła się 29.10.2023, jej mamą jest amstaffka, a tatą buldog francuski. Zapowiada się na kompaktowego psiaka. Kruszynka jest przebojowa i dobrze o tym wie. Otwarta i komunikatywna, pozbawiona jakichkolwiek straszków i uprzedzeń wobec ludzi i psów, czy to dużych, czy to małych. Ogarnia warunki zarówno sielskich-wiejskie jak i buzujące miastowe. Rezolutna, wesolutka i fajowo rozbrykana, jak przystało na ciekawskiego szczylka. Niepozbawiona niezłego charakterku i temperamentu, będzie wymagać poświęcenia jej trochę więcej uwagi i pracy. Z uwagi na prawdopodobieństwo występowania typowych chorób i dolegliwości, jakie dotykają typy ras jej rodziców, pragniemy zaznaczyć, że może to być psiak kosztowny w utrzymaniu. Jej przyszły domek musi mieć także świadomość, aby zwracać większą uwagę na pojawiające się zdrowotne problemy. Chcesz adoptować Balbinkę? Pisz do nas na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , prześlemy ankietę przedadopcyjną do wypełnienia. W sprawie dalszych procedur adopcyjnych kontaktujemy się z wybranymi domami.

Balbinka 1 Balbinka 2 Balbinka 3
Balbinka 5 Balbinka 6 Balbinka 7

29.01.2024 W tym tygodniu porozpieszczamy Was trochę adopcyjnymi wiadomościami, bo oto następna członkini Gangu Słodziaków pomknęła ku najpiękniejszej przygodzie życia, jaką jest własna rodzinka. Panienki z Gangu Słodziaka dały nam się poznać jako totalne małe petardy. Przebojowe, rezolutne, ciekawskie i mądralińskie. Rewelacyjne sunieczki do poprowadzenia w stronę jeszcze lepszych dorosłych psów. A ponieważ w ich żyłach krąży krew amstaffa i buldoga, po jedną z nich czym prędzej zgłosił się podwarszawski domek Sylwii, Kacpra i ich synka Kaja, adopcyjnej rodziny naszej fundacyjnej pitbullki Bajki. Bo musicie wiedzieć, że pomimo Bajki i Suzi na ich pokładzie, życiu Sylwii i Kacpra bardzo często towarzyszyły buldożki, więc decyzję o adopcji maluszka z naszego Gangu Słodziaka, który ma w sobie pół-buldoga, podjęli w mgnieniu oka. Z czego my cieszymy się jak stąd na koniec galaktyki, bo Fifi zyskała dom naprawdę wyjątkowy. Doświadczony, mocno pracujący z psami i bardzo, ale to bardzo o nie dbający. Sylwio, Kacprze, jesteśmy przeszczęśliwi, że nasza słodzinka trafiła do Waszego domu, że macie serducha z gumy na kolejnego psiaka z naszej fundacyjnej brygady. Mamy nadzieję, że będziecie mieli z Fifi tonę radości każdego dnia!

Balbinka 8 Balbinka 9 Balbinka 10