Furia m2

FURIA

sunia w typie amstaffa, urodzona 11.2023.

Wygląd: czarna, białe znaczenia.
Charakter: mądra, spokojna, przyjazna.
Zdrowie: zdrowa, zaszczepiona.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.

Opowiemy Wam o adopcji, która zadziała się szybciej niż zdążyliśmy mrugnąć okiem, tak trafiony był psiak do domku. Jedną z cech naszej fundacji, którą wyjątkowo sobie cenimy a jeszcze bardziej pielęgnujemy, jest umiejętność dopasowania psa do nowych opiekunów i w drugą stronę. Czasem ktoś stuka do nas po młodziutką suczkę, a dostaje dojrzałego samca, bez którego dziś świata nie widzi i na odwrót, albo jeszcze w innej kombinacji. Mega nam zależy, aby psy, które wydajemy do adopcji, trafiały do swoich domów na zawsze, były tym brakującym puzzlem w życiu nowej rodzinki, stąd trzymamy się wypracowanych latami procedur adopcyjnych i nie ugniemy się przed żadnym ich przeciwnikiem. Zastanawiacie się pewnie, kogo to tym razem połączyliśmy ze swoją rodziną? Otóż jest to Furia, dziewięciomiesięczna sunieczka, która znalazła się pod opieką naszej fundacji wraz ze swoją siostrą Tosą (także już adoptowaną). Furia trafiając pod nasze skrzydła zamieszkała w domu tymczasowym w Warszawie u Weroniki, Michała i kota Krzysia. Panienka błyskawicznie wtopiła się w ich rodzinkę, więc nie czekaliśmy więc długo na decyzję Weroniki i Michała, że Furii absolutnie nikomu nie oddadzą. A jeśli myślicie, że Furia swoje imię zawdzięcza charakterowi, to nic bardziej mylnego. Panienka jest przecudną, spokojną psicą. Stonowaną, mądrą, wyciszoną, słowem pies jakiego życzymy totalnie każdemu. Weronika i Michał mega dbają o zaspokajanie jej potrzeb, chodzą razem na długie spacery, przepięknie się nią zajmują, co jeszcze piękniej im procentuje. Ogromny sukces adopcyjny. Weroniko, Michale, kocie Krzysiu, witamy Was serdecznie w naszej Family AST i trzymamy kciuki, aby Furia pozostała Furią jedynie z imienia.

Furia 1 Furia 4 Furia 6