Borys m2

BORYS

w typie american bully, urodzony 03.06.2019 r.

Wygląd: stalowy, duże białe znaczenia.
Charakter: nieśmiały i delikatny, akceptuje psy, lubi dzieciaki.
Zdrowie: w trakcie diagnostyki.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Warszawa.
Kontakt w sprawie adopcji: tel.:501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Borys to pies w typie american bully, urodzony 03.06.2019 roku. Borys zagościł u nas ze względu na poważne problemy zdrowotne swojego dotychczasowego opiekuna. Zamieszkał w DT u Marty i Stasia w Warszawie, w towarzystwie stafficzki Śmietany. Ten cudnej urody jegomość daje nam się poznać jako delikatne, ale bardzo pozytywne stworzenie. Diamencik taki. Nieśmiały w pierwszym kontakcie, ale lody przełamuje stosunkowo szybko. Miły do dzieci (sprawdzony na dzieci 10+), miły do psów. Z uprzejmymi psami chętnie się pobawi. Z tymi mniej - nie wchodzi w konflikty. W domu grzecznie zostaje sam, nie niszczy, nie szczeka, nie załatwia się. Mieszka w mieście i mimo tego, iż jest odrobinę lękowy radzi sobie doskonale. Co wiemy na pewno, to iż cudaczek jest wrażliwy na zmiany. Pierwszej nocy w nowym miejscu nie przespał wcale a i wpadki czystości z emocji się paniczowi przytrafiły. Ale absolutnie przymykamy na to oko. Przed Borysem kastracja, konsultacja dermatologiczna w zakresie uszu, a także diagnostyka w aspekcie epizodów zwracania karmy. Po bliższym poznaniu, po przeglądzie weterynaryjnym  rozpoczniemy szukanie troskliwego opiekuna dla chłopaka.

Borys 4 Borys 2 Borys 1
Borys 3 Borys 6 Borys 7