Hera m2

HERA

amstaffka,wiek ok. 1-1,5 roku

Wygląd: brązowa, pręgowana, duże białe znaczenia.
Charakter: bystra, delikatna, niewielkie problemy z socjalizacją.
Zdrowie: wysterylizowana, zachipowana, zaszczepiona.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Ząbki.
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Hera to1-1,5-roczną amstaffka, która trafiła pod nasze skrzydła po śmierci opiekuna. Wiemy, że mieszkała wcześniej z drugą suczką i gryzoniami, jej stosunku do kotów nie znamy. Hera jest łagodna, otwarta na ludzi, ich wsparcie i pieszczoty. Docenia wspólną naukę - tu trzeba zaznaczyć, że łebska z niej pannica, w trybie ekspresowym uczy się nowych umiejętności (do mnie, idziemy, siad i zostań opanowała błyskawicznie). Jak zajdzie potrzeba, pozwoli bez problemu złapać się za łapkę, wyjąć coś z pyska, jedzenia też nie broni. W domu trzyma czystość, spokojnie przesypia większość dnia. Potrafi sobie sama zająć czas piłeczką, szarpakami czy ukochanym kongiem. W zabawie z człowiekiem jest delikatna, nawet jeśli czasem próbuje podgryzać, to mięciutko i szybko przestaje.Potrafi się szybko wyciszyć przy braku silniejszych bodźców. Na początku spaceru może pociągnąć, ale jak już sobie poeksploruje, to fajnie chodzi na smyczy, W dwóch strefach Hera potrzebuje jeszcze trochę wsparcia: zostawanie samej w domu i ekscytacji do ludzi i psów. Ale że dziewczyna jest pojętna i kontaktowa, wierzymy, że z odpowiednią, mądrą pomocą człowieka poukłada sobie i te tematy. Hera przyucza się klatki kennelowej, na ten moment zamykanie w kennelu powodowało u niej zbyt silny dyskomfort. Sunia jest wysterylizowana, zaczipowana, posiada komplet szczepień. Nic tylko rozchwytywać jak świeżą bułeczkę. Kontakt: tel 501 797 018 lub Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Hera 2 Hera 5 Hera 4
Hera 10 Hera 12 Hera 11