Bafi m2

BAFI Złoty Bull

w typie amstaffa, wiek 13 lat.

Wygląd: brązowo-szary, w łaty, posiwiały.
Charakter: przyjazny, dogaduje sie z ludzmi i psami, aktywny.
Zdrowie: w dobrej formie fizycznej.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Psary.
Kontakt w sprawie adopcji: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Bafi to trzynastoletni, przemiły psiak, któremu do niedawna za posłanie i jedzenie służyła sterta śmieci w mieszkaniu. Był zaniedbany zdrowotnie, wychudzony, żyjący w nieustannym, uciążliwym bólu. Dziś, po operacjach przepukliny, zrobieniu porządków z zębami i odkarmieniu, ten wspaniały, energiczny dziadunio nie marzy o niczym więcej jak dobry dom! Dom z dużego D. Bafi jest żywotnym i aktywnym psim seniorem, którego gorąco polecamy do adopcji, bo po tym, czego doświadczył w swoim życiu, zasługuje na najcudniejszy i najtroskliwszy na świecie domek. I jeszcze lepszą emeryturkę. Senior jest przyjazny do ludzi, dobrze dogaduje się z innymi psami, nie widzimy przeszkód aby dołączył do rodzinki ze stabilnymi, fajnymi psimi rezydentami. Nieobce jest mu życie domowe, potrafi pięknie trzymać czystość a w razie potrzeby, poprosić o wyjście do toalety. O zamieszkaniu z kotami nie marzy. Bafi jest wyśmienitym spacerowiczem, jazda autem mu niestraszna. Ma tylko jedną maleńką wadę, w domu zamienia się w namiętnego poszukiwacza jedzonka, więc co zostanie na wierzchu, może zostać skonsumowane. Jak na jego wiek, jest w bardzo dobrej formie fizycznej, zdrowie mu dopisuje. Po wykonanych zabiegach wygoił się wprost książkowo (ku zachwytowi lekarzy). Podaruj wspaniałemu Bafiemu najlepszą emeryturę, pokochaj i adoptuj seniora. Kontakt w sprawie Bafiego: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Bafi 2 Bafi 1
Bafi 5 Bafi 4