Bandziorek M2

BANDZIOREK

rodowodowy staffik, ur. 14.03.2017 r.

Wygląd: ciemnostalowy.
Charakter: otwarty, rodosny, uwielbia ludzi.
Zdrowie: zdrowy, zaszczepiony, zachipowany.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, Grójec.
Kontakt w sprawie adopcji: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .

Bandziorek jest rodowodowym, sześcioletnim staffikiem, który wraz ze swoją siostrzyczką Szebą trafił pod opiekę naszej fundacji z uwagi na ciężką sytuację finansową hodowczyni, która rozsądnie zdecydowała się szukać pomocy dla swoich psiaków. Bandziorek to otwarty, radosny i „heja do przodu!” staffiś, który błyskawicznie wkupuje się w łaski każdego. Bardzo miły do ludzi, wręcz w nich wpatrzony, pięknie pozostający w kontakcie. Jeśli szukasz psiaka-przytulaka, Bandziorek w te pędy zjawia się obok Ciebie. Bandziorek jest psem kennelowym i staffikowym zwyczajem uwielbia szatkować na konfetti rzeczy, które ma w kennelu. Potrafi trzymać czystość w domu. Do psów jest nieco niepewny. Nie widzimy przeciwwskazań, aby zamieszkał w mieście. Co potrzebujesz zrobić, aby zaprosić do życia staffikowego przyjaciela? Napisz do nas na  Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , prześlemy Ci ankietę adopcyjną do wypełnienia. Ankiety następnie dokładnie analizujemy i kontaktujemy się z wybranymi pod psiaka domkami.

Bandziorek 5 Bandziorek 12
Bandziorek 7 Bandziorek 13