Myszka m2

MYSZKA Złoty Bull

rodowodowa bulterierka miniaturowa, ur. 25.03.2015 r.

Wygląd: czarna podpalana w duże białe znaczenia.
Charakter: wesoła, przytulasta, świetna do ludzi, nieufna do psów.
Zdrowie: przed sterylizacją, dwa guzy do usunięcia.

Miejsce pobytudom tymczasowy, Warszawa
Kontakt w sprawie adopcji: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .

Myszka to bulterierka miniaturowa, urodzona 25.03.2015, która pod skrzydła naszej fundacji trafiła z uwagi na ciężką sytuację finansową hodowczyni, która rozsądnie zdecydowała się szukać pomocy dla swoich psiaków. Myszka w try miga dała się nam poznać jako przemiły, mały łobuziak wesołek. To szalenie sympatyczna sunieczka, pełna pozytywnej energii, mega fajnie uzupełnionej delikatną i miękką naturą. Do ludzi Mysia jest pozytywnie nastawiona i lubi być miziana, a to totalnie najważniejsze info dla domków psich miziaczy. Myszka nie miewa w domu wpadek z czystością, potrafi korzystać z kennela. Sunia nie dzieliła życia z małymi dziećmi, ale myślimy, że przy jej charakterze z podrośniętymi dzieciakami mogłaby spokojnie zamieszkać. W przypadku psów, Myszka nie czuje się zbyt pewnie w bezpośrednim kontakcie, dużo lepiej radzi sobie z bardzo dużymi, spokojnymi psami (jak np. nasze wspaniałe molosy, Musia i Nobu). Chętnych do adopcji Myszki zapraszamy do wypełnienia ankiety przedadopcyjnej, po którą można się zgłosić na maila Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. . Wypełnione ankiety skrupulatnie analizujemy i kontaktujemy się w sprawie dalszych procedur z wybranymi pod psiaka domkami.

Myszka 1 Myszka 4 Myszka 8
Myszka 9 Myszka 10 Myszka 13