Lusia m2

LUSIA Złoty Bull

bullterierka miniaturowa, ur. 24.11.2014 r.

Wygląd: biała za rudą plamą na lewym oku.
Charakter: radosna, bezproblemowa, grzeczna, do domu bez dzieci i zwierząt.
Zdrowie: zdrowa, przed sterylizacją.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Gdańsk.
Kontakt w sprawie adopcji: mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. tel. 508 273 757

Lusia to bullterierka miniaturowa, urodzona 24.11.2014. Do fundacji trafiła wraz z kilkoma innymi psiakami ze względu na ciężką sytuację swojej hodowczyni. Sunia jest zdrowa, przeszła u nas szereg badań, w tym echo serca, USG, rozszerzone badanie krwi oraz została poddana zabiegowi usunięcia kamienia nazębnego. Teraz przed nią jedynie zabieg sterylizacji, który mamy zaplanowany jeszcze w tym miesiącu. Lusia jest cudnym psem, radosnym, zupełnie bezproblemowym, który podczas nieobecności opiekunów grzecznie śpi w swoim kenelu albo na kanapie. Bulinka jest cicha, nie szczeka, nie piszczy, zachowuje czystość, potrafi ładnie się wyciszać i odpoczywać na swoim legowisku. Lusia uwielbia ludzi, chętnie i często wykłada się brzuszkiem do góry aby przyjąć zasłużoną porcję głaskania i drapania. Suczka nie ma problemów z nowo poznanymi osobami i nie tylko swoich opiekunów ale i ich gości wita bardzo przyjaźnie. Lusia uwielbia podróże samochodem, podczas których grzecznie przesypia całą drogę. Jakiego domu szukamy dla Lusi? Bez innych zwierząt - sunia lepiej czuje się jako jedynaczka. Bez małych dzieci - Lusia nigdy nie mieszkała z małymi dziećmi, nie jesteśmy też w stanie sprawdzić jej reakcji na maluchy. Nowi opiekunowie Lusi nie muszą być super aktywni – sunia jest w dobrej kondycji i dzielnie truchta przy swoim człowieku, ale nie jest to typ psa, który potrzebuje codziennie długich wymagających spacerów. Chcielibyśmy aby byli za to super troskliwi – dbali i doceniali cudny bulikowy charakter. Jeśli jesteś zainteresowan_ adopcją to śmiało pisz: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. lub dzwoń tel. 508273757 (jeśli nie odbieramy telefonu to prosimy o wiadomość SMS z informacją, że dzwonisz w sprawie adopcji a na pewno w wolnej chwili oddzwonimy).

Lusia 1 Lusia 2 Lusia 4
Lusia 5 Lusia 6 Lusia 7