Mamba m2

MAMBA

w typie amstaffa, wiek 1 rok.

Wygląd: czarna, podpalana.
Charakter: spokojna, delikatna, przyjazna, chętna do nauki
Zdrowie: zdrowa, wysterylizowana.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Poznań.
Kontakt w sprawie adopcji: mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. tel. 732 956 098

Mamba to sunia w typie amstaffa. Ma rok, waży 18 kg i jest raczej kompaktowa. Poza tym jest też zrównoważona, delikatna, bardzo miła i zsocjalizowana. Flegmatyczka, która dobrze wie, jak należy odpoczywać. Uległa wobec ludzi, fajnie słuchająca człowieka, totalnie bezproblemowa przy pielęgnacji, dotyku, jedzeniu. Mamba nie miewa tendencji do nadmiernej ekscytacji, może umiarkowanie wokalizować, gdy emocje rosną, ale całkiem nieźle radzi sobie przy bodźcach. Dziewuszka chętnie skorzysta z mądrej pracy nad zwiększaniem jej samodzielności oraz pewności siebie. Jest materiałem na naprawdę świetnego, łatwego w prowadzeniu psa. Do kotów Mamba jest niesprawdzona, w przypadku psów, jeśli nabierze nieco więcej obycia, widzimy potencjał na zamieszkanie z równie miłymi jak ona, a przy tym także stabilnymi osobnikami. Regularnie wyprowadzana na spacery nie miewa wpadek w domu. Szukamy jej domu w całej Polsce, prosimy Was gorąco o udostępnianie ogłoszenia, aby fajny domek mógł wypatrzeć tego fajnego psiaka. Chcesz Mambie zaoferować dom na zawsze? Odezwij się do nas na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , chętnym do adopcji tej ślicznej sunieczki prześlemy ankiety przedadopcyjne do wypełnienia. Możesz też przedzwonić do Kasi, 732 956 098 (gdyby nie odbierała, wyślij jej smsa, że dzwonisz o Mambę, oddzwoni). W sprawie dalszych procedur będziemy się kontaktować z wybranymi domami.

Mamba 1 Mamba 3
Mamba 2 Mamba 6