Blue m2

BLUE

amstaffka, urodzona 30.09.2020 r.

Wygląd: stalowa z białymi znaczeniami.
Charakter: stabilna, torchę nieśmiała.
Zdrowie: w trakcie diagnostyki dermatologicznej, przed sterylizacją.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Warszawa.
Kontakt w sprawie adopcji: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Blue to ponad 3-letnia amstaffka, która dzięki Waszemu fenomenalnemu zaangażowaniu w poszukiwania domu tymczasowego dla alergicznej sunieczki, trafiła pod opiekę naszej fundacji, do fantastycznego DT u Klaudii i Łukasza oraz ich psa Mango. Z Blue od pierwszego dnia ruszyliśmy do działania, aby ulżyć suni z powodu solidnie dającej się w kość alergii. Zmieniliśmy karmę, podaliśmy Apoquel, wdrożyliśmy lecznicze kąpiele i zalecane, regularne czyszczenie uszek. I już zaczyna się pojawiać światełko w tunelu, bo błękitka widocznie mniej się drapie. Poznajemy się z naszą nową podopieczną (a ona z nami) i już niebawem opowiemy Wam o niej więcej. Na dziś widzimy, że Blue naprawdę fajnie odnajduje się w warunkach domowych, robi też wrażenie stabilnej, acz - póki co - nieco nieśmiałej psicy.
Leczenie psiego alergika generuje spore koszty, a z naszą błękitną pannicą zaczynamy jej leczniczą batalię na sporym minusie, jeśli więc możesz dorzucić do skarpetki Blue choć parę złotych na poczet leczenia, będziemy turbo wdzięczni! Darowiznę dla Blue możesz kierować na konto:
AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
Konto: 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
W przypadku przelewów z zagranicy: BIGBPLPW Bank Millenium S.A. Branch Millenium
IBAN: PL 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
Tytułem: Darowizna - Blue