Akula m2

AKUŁA

bullterierka, wiek ok. 6-8 lat.

Wygląd: ruda, małe białe znaczenia.
Charakter: bardzo kontaktowa, wychowana, przyjazna.
Zdrowie: alergia pokarmowa, wada serca.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Lublin.
Kontakt w sprawie adopcji: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Akuła to bulterierka w wieku ok. 6-8 lat, która została znaleziona. Niestety, nie udało się ani ustalić ani odnaleźć jej właściciela i tym oto sposobem bulinka trafiła pod skrzydła naszej fundacji, abyśmy poszukali dla niej nowego domu. Z sunią dopiero się poznajemy, co na dziś możemy powiedzieć to to, że Akuła naprawdę fajnie odnajduje się w warunkach domowych. Zachowuje czystość, nie niszczy, nie szczeka pozostawiona sama. Do człowieka jest mega tulaśna, lubi się mocno wtulić, być głaskaną. Bywa uparta, ale tak w sam raz po bulterierowemu, więc dla miłośnika rasy będzie ideałem. Na spacerach nie obserwujemy u niej niepokojących zachowań w stosunku do psów. Polecamy ją do domku w spokojniejszych okolicach, widzimy, że bodźce większego miasta są dla niej trudniejsze do dźwignięcia. Zdrowotnie - Akuła ma delikatną alergię pokarmową, przed nią także zabieg sterylizacji. Szukamy dla Akuły domu zarówno stałego, jak i tymczasowego. Jeśli interesuje Cię adopcja suni, pisz do nas na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. . Jeśli zaś myślisz o stworzeniu domu tymczasowego, gdzie będzie mogła pomieszkać dopóki nie zgłosi się jej stały domek, czekamy na Ciebie pod adresem Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. . Tradycyjnie, prosimy o ciepłe powitanie sunieczki w naszym gronie i liczne udostępnianie jej postu! Szukamy w końcu najlepszego dla niej domku.

Chcesz wesprzeć Akułę finansowo? Darowiznę dla sunieczki możesz skierować tutaj:
AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
Konto: 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
W przypadku przelewów z zagranicy:
BIGBPLPW Bank Millenium S.A. Branch Millenium
IBAN: PL 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
Tytułem: Darowizna - Akuła
Ratuj psiaki razem z nami!
Przekaż 1,5% podatku naszej fundacji.
Nasz nr KRS: 0000006471
Rozliczenia online >>> https://www.pitax.pl/rozliczenie-pit-online-0000006471/

Akula 11 Akula 3 Akula 2
Akula 36 Akula 33 Akula 44

12.03.2024 Podsyłamy Wam garść wieści od naszej podopiecznej, bullterrierki Akuły. Mamy dobrą i "złą" wiadomość. Dobra jest taka, że muminka przeprowadziła się do domu tymczasowego do Lublina, zamieszkała u Weroniki i jej rodziny. W DT odnalazła się naprawdę dobrze. Domowe warunki bardzo jej służą, chętnie się przytula, spędza czas ze swoimi człowiekami. Jest uparta jak na rasę przystało. Akuła postanowiła testować konsekwencję Weroniki. Często udaje osiołka i wspólny spacer nie zawsze kończy się w tempie błyskawicy. Ale jak to opiekunka mówi, trafił swój na swego. Więc dzielnie uczą się, że miasto to nie kosmos, a wszyscy wokół to nie przybysze z obcej planety. Równolegle z przeprowadzką wyszły niestety zdrowotne problemy Akuły. Suczka podczas spaceru zemdlała. Już następnego dnia Weronika stawiła się z nią u kardiologa. I niestety Akuła ma dwie wady serduszka. Do końca życia musi być kontrolowana i na lekach. Rodzina Weroniki jest niezwykle dzielna, opiekuńcza i dźwiga wszelkie przeciwności napotkane od losu. Akuła szczęśliwie nic sobie nie robi z swoich "wad", korzysta z życia, sprawdza granice, lub wywala się do góry kołami na mizianki!
O Akułę dbamy dzięki Twojemu 1,5% i darowiznom. Dziękujemy, że jesteś z naszymi bullisiami! KRS 0000006471 Drobne darowizny:suppi.pl/fundacjaast