Hera m2

HERA Złoty Bull

w typie amstaffa, wiek ok. 10 lat

Wygląd: brązowa, pręgowana, duże białe znaczenia.
Charakter: domowa, mądra, przyjazna ale do domu bez innych zwierząt.
Zdrowie: zdrowa, bardzo aktywna jak na swój wiek.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, Grójec.
Kontakt w sprawie adopcji: 501 797 018, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Hera to duża, około dziesięcioletnia suczka w typie amstaffa, która trafiła do nas ze schroniska w Grudziądzu. Seniorka spędziła w azylu długie miesiące nie zwracając niczyjej uwagi, mamy więc nadzieję, że wspólnymi siłami odmienimy teraz los tej krzepkiej babeczki i znajdziemy dla niej kapitalny dom stały albo chociaż tymczasowy. Musimy Wam zdradzić na samym starcie, że Hera seniorką jest tylko z nazwy, bo siły ta nasza psica ma jak niejeden młody psi osobnik. Siłę tą szczególnie widać na spacerach, gdy uruchamia się jej tryb ciągnika. Trzeba jednak przyznać, że sunia coraz lepiej chodzi na smyczy, dlatego też pracujemy z nią dalej, cierpliwie, bo jak wiecie, mocna jest w nas wiara, że starego psa da się nauczyć nowych sztuczek. Domowo Hera przedstawia się nam jako naprawdę grzeczna i ułożona dama. Cicha, czyściutka, nie niszcząca. Pięknie zachowuje czystość i dobrze orientuje się, gdzie porządne psy chadzają za potrzebą.  Hera to suczka, która doskonale wie, czego chce od życia i nie zawaha się sięgnąć po wymuszanie aby to zyskać. Jest przy tym mądrym stworzeniem, bo jeśli opiekun nie da się wymuszaniom, Hera daje spokój. Obserwujemy, że Hera jest w stanie egzystować obok psów, ale w domu lepie,j aby była jedynaczką. Zdecydowanie tak czuje się bardziej komfortowo i bezpiecznie. Szukamy dla tej pannicy domu stałego, jak i domu tymczasowego. W obu przypadkach celujemy w domy doświadczone, znające rasę oraz siłę dużych amstaffów, stabilne i czytelne w komunikatach. Masz taki dom? Super, my mamy dla Ciebie Herę! To jak, odważymy się marzyć szeroko dla Hery? Znajdziemy jej dom tymczasowy? A stały? Jeśli chcesz stworzyć dla Hery dom tymczasowy (koszta jej utrzymania bierzemy na siebie), pisz do nas na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. . Chcesz charakterną babeczkę adoptować? Czekamy z niecierpliwością na Twoją wiadomość pod adresem Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .

Hera 8 Hera 2 Hera 6
Hera 11 Hera 5 Hera 9